Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 39
Кристиано капризничи, понеже е роден да побеждава, а Реал е спечелил малко титли за последните години. Така, че не става дума за заплата - парите не го вълнуват. Всичко е в амбициите. А защото само Кристиано води Реал към победите, но често тези усилия не стигат. Той иска да встъпи в отбор, способен на големи достижения.
Луиш Фиго
Този, който иска да напусне света, има само един изход. Но си обеща да не мисли за това.
Майгул Акселсон
Аз съм дълбоко ангажиран консерватор, който иска да запази максимална поверителност за всеки гражданин на САЩ.
Майк Помпео
Ако сте специалист по маркетинг, който иска да достигне директно до купувачите си, много експерти ще кажат, че медиите са единственият начин да разкажете историята си и че съобщенията за пресата са само за да стигнете до журналистите, а не директно до купувачите. Те ще кажат, че блогърите са отрепки в пижами, които нямат значение. Те грешат.
Дейвид Миърман Скот
Всеки актьор иска да направи интересни роли, различни роли. Не е толкова забавно да правиш едно и също нещо отново и отново.
Крис Пайн
Всеки човек с възвишени чувства има правото - ако иска да се отнасят с него както подобава - да се опира на характера си, а не на положението си.
Никола дьо Шамфор
Нищо не ви кара да искате да живеете като увереността, че някой иска да ви убие.
Роджър Зелазни
Ако познаваш някого, който иска да удави мъката си, добре е да му кажеш, че тя знае да плува.
Хорас Джексън Браун
Класика е това, което на всеки му се иска да е прочел, но никой няма желание да чете.
Марк Твен
За съжаление, възможно е да се направи изключително добре и нещо, което никой не иска да прави.
Ашли Брилиант
Които иска да има всичко, без ла губи, ще остане без нищо.
Веселин Георгиев
Този, който иска да достигне до върховете на бизнеса, трябва да оцени могъществото на силата на навика и трябва да разбере, че практиките създават навиците. Трябва по-скоро да прекрати тези навици, които го провалят, и да побърза да възприеме новите практики, които да станат навици, помагащи му да постигне успеха, който желае.
Жан-Пол Гети
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Стивън Доли (Младши)
Ако вървиш с празни ръце, никой няма да иска нищо от теб. (Шабоно)
Флоринда Донър
Мъжът обича жената, колкото може да обича; жената обича мъжа, колкото иска да обича. Затова мъжът обикновено обича една жена повече, отколкото струва тя, а жената иска да обича повече мъже, отколкото е в състояние да обича.
Василий Ключевски
Човек не иска разрешение от лисицата да й одере кожата.
Селма Лагерльоф
Ако жена ви иска да става шофьор, не й заставайте на пътя.
Стан Левинсън
Никой не иска да усеща вкуса на маята в тестото, което е бухнало именно поради тази мая. (195)
Станислав Йежи Лец
...Онзи, който не иска да бъде роб, трябва да даде съгласието си да не притежава роби.
Ейбрахам Линкълн
Иска ми се поне малко да си поживея вечно...
Генадий Малкин
...Който иска да съблюдава изискванията на красотата и изящния вкус в музикалното творчество, той е длъжен ... да допълва своите музикални занимания с други научни предмети, превръщайки в свое ръководство философията, понеже тя единствена е в състояние да определи подходящата мяра и полезност за музиката.
Плутарх
Едно проклятие ми тежи: аз не мога да почувствувам близостта на хората. И когато някой се стреми да ме целуне от любов – аз тръпна погнусен от предубеждението, че той нарочно иска да ми предаде някаква страшна болест.
Димитър Подвързачов
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
44
Следваща