Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 38
Но се сетих, че това е любимата му техника, ако иска да бъде сам – да се сбогуваш, когато още не си помислил да си тръгнеш.
Лара Ейвъри
Абсолютно всеки човек иска, да повярват в него.
Аманда Палмър
Моралът на тази история е да помогнеш на малко момиченце да бере цветя, ако поиска. Дори ако момичето в този случай е отмъстително същество, което иска да ви накара да се самоубиете, за да можете да хванете душата ви в шнола за коса. Но принципът е същият. Бъдете мили с всички момичета - голямото и малкото.
Ларш Васа Юхансон
Литературният успех от всякакъв траен вид се постига чрез отказ да се прави това, което издателите искат, отказват да пишат това, което иска обществото, отказват да приемат всеки популярен стандарт, отказват да напишат нещо по поръчка.
Лафкадио Хърн
Нищо чудно, че всеки писател се опитва да напише всяка книга, сякаш е последната. И той се опитва да инвестира в нея всичко, което иска да каже на хората.
Лев Давидичев
Всеки родител иска детето му да порасне, за да бъде добър, мил, полезен човек, верен.
Лев Давидичев
"Пожелавам по-добър живот. Пожелавам храна за децата си. Иска ми се сексуалното насилие и експлоатацията в училищата да спрат." Това е мечтата на африканското момиче.
Лейма Гбоуи
Никога не мога да бъда това, което бях. Мога просто да я гледам със съчувствие, разбиране и известна доза страхопочитание. Отива тя с раница и се насочва към метрото или летището. Тя направи всичко възможно с очната си линия. Тя научи нова дума, която иска да изпробва върху вас. Тя се разхожда. Тя го търси.
Лена Дънам
Впечатлението ми е, че Путин чувства, че всъщност може да манипулира Запада, за да направи това, което в крайна сметка иска да постигне, и че чувства, че му се е разминало досега, и че всичко, което трябва да направи, е да играе същата игра.
Леон Панета
На мен ми се иска да мисля, че документалният филм няма режисьор, понеже неговият режисьор е Бог.
Леонардо ди Каприо
Миналото има собствена воля. Иска да бъде чуто.
Лиза Гарднър
Ако Бог толкова точно и внимателно, с любов и удивително е изградил умопомрачително местообитание за Своите създания, тогава би било естествено за Него да иска те да го изследват, да го измерват, да го изследват, да го оценят, да бъдат вдъхновени чрез него – и в крайна сметка, и най-важното, да Го намерим чрез него.
Лий Стробъл
Никога не са ме учили как да влизам на среща и да говоря за турне и как да планирам шоу, но виждането на тази страна на нещата [за] някой, който иска да бъде Еднорог, но сега трябва да бъде шеф и да се ориентира в това, е наистина мощна и интересна история.
Лили Сингх
Вредно ли е едно семе да покълне? Всяка промяна в определени условия може да се превърне във вреда, но кой иска да остане непроменен винаги?...
Лене Кобербьол
Сега е възможно човечеството да се събуди за освобождаващия факт, че всеки от нас е звезда, уникална и самоизлъчваща като нашите небесни събратя. Вместо отчаяно да се опитваме да определим Божията воля и след това да се опитваме да си сътрудничим с нея, сега всеки от нас трябва да осъзнае, че нашата воля, ако е правилно разбрана и изпълнена, вече е в хармония с божествената воля. С други думи, в тази епоха свещеното търсене е да откриеш собствения си път, вместо да се опитваш да отгатнеш какво иска Бог за теб и да се надяваш от момент на момент, че отгатваш правилно.
Лон Майло Дюкет
Всеки има право да отиде на почивка без деца, ако иска.
Лора Шлезинджър
Иска ми се възрастните да изразходват по-малко енергия в безумие за самото рязане и да работят по-усилено, за да разберат какво кара децата да се самонараняват.
Лори Халсе Андерсен
Свобода или общност, общност или свобода. Човек трябва да реши начина, по който иска да живее. Аз избрах общността.
Лорън Гроф
Смешно е, нали? Когато си млад, просто искаш да остарееш, а след това по-късно ти се иска да можеш да се върнеш към това да бъдеш дете.
Лорън Оливър
Да бъдеш родител на майка си или баща си е предизвикателство, с което трябва да се справят твърде много тийнейджъри. Тийнейджъри, чиито родители се занимават със злоупотреба с вещества, финансови затруднения, загуба на работа, психични заболявания и развод, заслужават нашата любов, подкрепа и състрадание. Иска ми се Америка да спре да съди и критикува тийнейджърите и вместо това да се опита да разбере битките, които трябва да водят всеки ден.
Лори Халсе Андерсен
Всяко младо момиче иска да бъде принцеса. След това, когато намерите такъв в реалния живот, е много лесно да си представите себе си в тази роля.
Лорън Уилиг
Това, което научих, е, че всеки наистина иска да продаде своята история. Без значение кои са, всеки чувства, че това, което прави, е правилното нещо и ако можеха да се обяснят на разумен човек, който ги разбира, тогава може би ще го изслуша.
Лорънс Райт
Предишна
1
...
37
38
(Текуща)
39
...
44
Следваща