Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 37
Предполагам, че всеки иска това, което няма.
Кейси Уест
Смешно е как, когато стигнете до края на ваканцията, половината от вас никога не иска да свърши, а другата половина очаква с нетърпение домашния уют.
Кейт Ебърлин
Има моменти, в които ми се иска нещо да променя в себе си, но аз обичам своето тяло. То ми е дадено от природата, и аз го ценя.
Кейт Ъптън
Водата се издигаше между ели, кедри и мадрони и я дърпаше, карайки я да иска да забрави огледа си и да седне на черните скали на плажа, където водата, узряла с водорасли, щеше да се плъзга точно извън обсега. . Там всяко сетиво щеше да бъде изпълнено до ръба и веднъж тя щеше да е жива.
Кели Естес
Част от мен иска справедливост за това. Част от мен иска да не причинява вреда на друг.
Кен Сколс
Който иска да се занимава с деца, няма право да бъде глупак. За никой не е така лесно да разпознава глупаците, като детето!
Клара Ярункова
Като ви осъждате на наказание, съдията иска само да плаши онези, които биха искали да последват примера ви.
Клод Тиле
Когато хората ме питат как измислих концепцията за втория ми роман "Безсмъртниците" – четирима братя и сестри посещават врачка, за която се говори, че може да каже на всеки датата, на която ще умре – винаги ми се иска да имам по-добър отговор.
Клоуи Бенджамин
Той харесва Робърт толкова много, че Саймън не иска да признае пропастта между тях. Фактът, че и двамата са гейове, в очите на Саймън ги прави равни. Но за Саймън е лесно да скрие, че е гей. И не можеш да скриеш расата, особено след като почти всички в Кастро са бели.
Клоуи Бенджамин
Наистина ми се иска да бяхме приели цялостен законопроект за имиграцията, защото това наистина би помогнало на страната ни.
Кондолиза Райс
Мога да продължа с часове с това блуждаене в главата ми, това е най-приятното занимание, което познавам. Всичко в живота търси форма, за да се изрази, мисля си, а аз съм почти на двадесет и не мога да си представя по-красив живот от дешифрирането на всички тези форми на изразяване, с цел да ги сведа до най-лекото и най-тежкото от всички неща: думите. Това е щастието и освобождението, артикулацията на всичко, което дори не го иска.
Кони Палмен
...ако изобщо човек може да направи това, което иска. Уви, той прави само това, което може...
Корней Чуковски
Смъртта иска да ме удари? Може би във вторник.
Кресли Коул
Толкова ми се иска гърдите ми да спрат да се взират в очите ти.
Кресли Коул
Този, който иска да направи повече, отколкото е способен, трябва да признае поражение или да се оттегли.
Кретиен дьо Троа
И нека всеки, който иска, се усмихва презрително: веднъж в живота, в нужното време, човек трябва да вярва в невъзможното.
Криста Волф
Не си правете илюзии. Отслабването иска време. Фигура за бански за две седмици има само в списанията.
Кристиан Барнард
Хората питат кое е най-трудното нещо да имаш дете с аутизъм и за мен отговорът е лесен. Коя майка не иска да чуе бебето си да й казва, че я обича или да усети ръцете му около себе си?
Кристин Барнет
... дори една принцеса не е свободна да прави каквото си иска, ако й липсва воля да се бори за своите желания.
К. У. Гортнър
Бог не иска никога да не се проваляте - Той иска само, да сте постоянни.
Кристофър Сташеф
За съжаление никога не ми е липсвало въображение, понякога ми се иска да го нямам, въображението е бреме, камък около краката ни, който ни влачи на дъното на реката.
Кшищоф Варга
Тя наистина го харесва, обича да лежи до него, иска да бъде около него; когато стигнеш до него, можеш ли да кажеш това за много хора?
Къртис Ситенфелд
Предишна
1
...
36
37
(Текуща)
38
...
44
Следваща