Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 36
Геният твори където иска.
Иван Шувалов
Природата не обича империите. Не харесва натрупването на едно място, не харесва монокултурата. Винаги се опитва да създаде разнообразни видове. Иска да разпространи всичко. И ние постоянно се опитваме да задържим всичко.
Ивон Шуинар
Нищо човек не иска да знае толкова много като себе си и нищо човек не се страхува да познава като себе си. Това е инстинктивна защита.
Игор Калинаускас
Може би това е едно от най-трудните неща в живота - да отгатнеш какво иска жена. Да слушате това, което казва, е безполезно, защото цялата реч не може да се сведе до нищо повече от един поглед и не можете да разчитате на него...
Итало Звево
Но любовта, която заеква, е любовта, която иска да говори най-много.
Йекта Копан
От родителите зависи да разгледат този основен въпрос: Истински ли мога да дам на детето си това, което иска и да се чувства добре в това отношение - и да не очаквам нищо в замяна?
Йеспер Юл
За съжаление никога не можем да разберем дали вземаме правилното решение. Това, което знаем, е, че където и да сме, там Светлината иска да бъдем. Това е най-доброто място за нас сега. И докато не се опитваме да контролираме ситуацията, тогава няма да се озовем на мястото, на което не би трябвало да сме.
Йехуда Бърт
Нашето его се стреми да разбере всичко. Иска всички отговори. Част от това, което разрушава егото и ни свързва със светлината, е правенето на неща, които абсолютно нямат никакъв смисъл. Ако искаме нещо извън логиката, като чудо, трябва да направим нещо, което е извън логиката.
Йехуда Бърт
Дамската глупост не познава граници, и е последната черта, която дама никога не трябва да пристъпва, ако не иска да постави кръст на собствената си чест и достойнство. От там насетне остава само да победи, или да загине.
Йоанна Хмелевска
Тази цивилизация обаче бързо изчезва. Нека се радваме или пък да оплакваме факта колкото всеки от нас иска; но не ни позволявайте да си затваряме очите за това.
Йозеф Алоиз Шумпетер
- Всеки има свобода на словото, - продължи той. - Но никой не иска да страда от нея.
Йорн Лиер Хорст
Кайл може да не ме е забравил, но изглежда не иска да ни помни.
К. А. Тъкър
Има нещо освобождаващо в света на числата. Няма сива зона, няма субективност, няма място за интерпретация; или сте изчислили правилно, или сте изчислили грешно. Иска ми се остатъкът от живота да е толкова прост.
Камила Гребе
Ако това е пиеса, режисирана внимателно от него, тогава той знае ли, че съм тук? Обмислил ли е вече следващата си стъпка? Ще намеря ли истината, ако го последвам, или просто това, което той иска да ми покаже?
Камила Гребе
Аз съм човек, който много иска да го харесват. Аз не просто искам да ме харесват, а искам да съм една от тези хора, които носят повече от всички радост. Искам да осветявам живота, като новогодишен фойерверк осветяващо нощното небе на Хонконг.
Кари Фишър
Иска ми се да можете просто да изтребите насилието и войната от света, да премахнете всички въоръжени сили и да унищожите всички бомби. Но това вероятно не е много реалистично. В крайна сметка всеки трябва да започне от себе си. Мнозина искат да бъдат активни някъде другаде, в най-добрия случай в страна, в която в момента не живеят. Но какъв е смисълът, ако няма мир в собствения ви живот? Така че бъдете в мир със себе си. И как? Чрез мирни отношения с другите. Започнете, като си осигурите мир у дома, преди да тръгнете по света. Или работете за мир и в двете сфери. Не можете да работите за мирен лагер в Близкия изток през деня, а след това вечер да се карате със семейството си по телефона.
Йон Гнар
Колкото и да ни се иска да отречем, четенето не е от жизненоважно значение за оцеляването на човека.
Карин Слотър
Човек може да се промени, ако иска, но никой друг не може да го промени. И не трябва да прави това.
Карол Мортимър
Трудно е да се помогне на човек, без да се нарани гордостта му. Всеки иска да бъде даряващ, а не получател.
Алия Изетбегович
Който не иска в своя дом пожар, той трябва навреме да изгаси искрите.
Алоис Ирасек
Философският камък е просто алегория. Той представлява всичко, което човек иска и никога не може да има.
Катрин Хау
Ако хакерите, ако някой извършва престъпно деяние, иска да намали своя риск, те очевидно не включват никой друг. Колкото по-голям е кръгът от хора, които знаят какво правите, толкова по-голям е рискът.
Кевин Митник
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
44
Следваща