Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 33
Като пламенен поддръжник на ницшеанската концепция за вечното повторение, аз твърдо вярвам, че човек не може да потвърди цялостта на един живот, освен ако не приеме и не възприеме всички преживявания, които го съставят. Въпреки това, понякога ми се иска да съм ходил на филмово училище.
Дейв Ицкоф
В човешката природа е да го иска и да го иска сега; това е и знак за незрялост. Желанието да отлагате удоволствието за по-голям резултат е знак за зрялост.
Дейв Рамзи
Мисля, че всеки, който иска да започне собствен бизнес, може, но не и всякакъв вид бизнес.
Дейв Рамзи
Когато получите голяма криза, всеки иска някой с известен опит и известност.
Дейвид Брукс
Журналистиката, някакъв огромен процент от нея, трябва да бъде посветена на оказване на натиск върху властта, върху глупостите, върху измамите от всякакъв вид и ако това ще доведе до съдебен иск, е, дайте го.
Дейвид Ремник
Никой не иска да чете за живота ти. На кого му пука?
Дейвид Спейд
рудно е да се определи колко искове за азбест са заведени или колко компании са похарчили за разрешаването им. Делата се завеждат в щатски и федерални съдилища и много компании не разкриват разходите си за сетълменти.
Алекс Беренсън
Вярвам в разумни, умерени упражнения. Опитвам се да правя нещо всеки ден, поне 20 минути на ден. Не мисля, че е реалистично да се иска от хората да тренират по 90 минути на ден.
Денис Остин
Иска ми се да беше толкова просто, но скърбящите души не се лекуват лесно.
Джак Канфийлд
Иска ми се сянката ми да стане и да върви до мен.
Джанди Нелсън
Че тези хора ще напуснат домовете си, своите култури, семействата си, дори езиците си и ще се впуснат в огромна опасност, рискувайки живота си, всичко за шанса да стигнат до мечтата на някоя далечна страна, която дори не ги иска...
Джанин Къминс
Ако иска смисъл - смисъла на мечтите си, тайните си, живота си - човек трябва отново да обитава миналото си, колкото и да е тъмно и да живее за бъдещето, колкото и да е несигурно.
Джед Рубенфелд
Услугата е това, което потребителят иска.
Джей Конрад Левинсън
Има дни, в които не трябва да изгрее. Ако обаче вече е било необходимо, ако е необходимо да свети всеки ден, трябва да има някаква възможност човек да избягва ден, от който със сигурност не се нуждае, например да не се събужда в такъв ден или да стои по друг начин навън от него. Без тази възможност човек не е свободен, защото няма и не може да има свободна воля в същество, което не може просто да реши какво не иска.
Джевад Карахасан
Фундаментализмът приема различни форми в различните религии, но има едно поразително сходство във всички форми на фундаменталистката мисъл. Всеки иска силно да провери всички разновидности на "модерното" или "декадентско" мислене.
Джей Парини
Никой не може да ти каже какво да правиш. Без значение какво ви плащат. Без значение какви задължения чувствате, че им дължите. Всяка секунда ви определя. Бъдете това, което сте, а не кой да е друг или който някой друг иска да бъдете.
Джеймс Алтъчър
Ако Америка иска отстъпки, тя трябва да се бори за тях. Трябва да купим силата с кръвта си.
Джеймс Мънро
Еволюцията е мит. Бог създава бъдещето така, както той иска.
Джеймс Редфийлд
Писането не ми е ценно. Това не е нещо, което изисква специфична среда. Знаеш ли, това е моята работа. Подобно на всеки, който има работа, и вие трябва да си вършите работата, когато не ви се иска, независимо колко добри или лоши са условията, независимо колко добри или лоши може да се чувствате в даден ден.
Джеймс Фрей
Всеки трябва да бъде свободен да обича и да се жени за когото иска.
Джейн Голдман
Как ще познаете добрия фермер, когато го срещнете? Той няма да ви иска никакви услуги.
Джейн Смайли
Втората най-трудна част за израстването е да се опиташ да разбереш кой си. Най-трудното идва след като сте го разбрали и останалият свят иска да ви дръпне в друга посока.
Джен Малоун
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
44
Следваща