Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 32
- Който гледа стената отвън, иска да влезе вътре, а който погледне небето отвътре, иска да излезе навън. Винаги е било така. - Това, което винаги е било, не е непременно правилно.
Волфдитрих Шнуре
Винаги ми се иска повече време у дома, в ресторантите или в шоутата.
Гай Фиери
Вместо винаги да се питате защо така-и-така действа по този или онзи начин, научете се да питате: "Какво има в мен, което иска да се нарани заради това, как някой друг действа?"
Гай Финли
Това, което не искате да знаете за себе си, иска да бъде известно, поради което то продължава да се "появява" на вратата ви необявено!
Гай Финли
Единственият, който се интересува да чуе твоята тъжна история, си... ти; и дори ти се иска да не трябва да го преживяваш отново!
Гай Финли
Момичето може да иска повече честност. Въпреки това повечето от нас искат комфортен живот.
Гарднър Дозоа
Колко филма знаете, в които е видно, че режисьора точно знае, какво точно иска да снима? А такива могат да се преброят само на пръстите на едната ръка.
Гари Олдман
Ако искаме да имаме взаиморазбиране, на нас ние е нужно да познаваме желанията си един на друг. Ако искаме да се обичаме един друг, ние трябва да знаем, какво иска другият.
Гари Чапмън
Не мисля, че съм квалифициран да отговарям на въпроси за щастието. Но предполагам, че бих казал, че не мисля, че някога ще успеете да сложите в леглото нещо като търсене на ред или какъвто и да е друг елемент от вашата чувствителност, колкото и да ви се иска.
Гарт Грийнуел
Човек няма представа за реалната цена на това, което смята, че иска да получи, докато не получи желаното.
Гордън Далкуист
Човек вижда само това, което иска да види, и то само когато е готов да види.
Грег Айлс
Автомати, ракетни установки, захващащи куки и кабели - какво повече може да иска едно момиче?
Грег Кокс
Поредица от малки, но реални постижения дава на хората енергия и увереност да продължат. Например човек, който иска да напише роман, може да реши да пише по едно изречение всеки ден. Или човек, който иска да започне да тича, може да реши да тича за една минута.
Гретхен Рубин
Нито един рационален аргумент няма да има рационален ефект върху човек, който не иска да възприеме рационално отношение.
Греъм Мур
Не всеки е готов да мечтае за това, което иска.
Григорий Остер
Не е глупав този, който не знае, а този, който не иска да знае.
Григорий Савич Сковорода
Писателят, който не иска да се разпръсне, но иска да работи, трябва да има смелостта да пише срещу читателя. Стилът не е прах за сън, а експлозив.
Гюнтер Айх
Над окопа нощем сияят много звезди. От тях възникват много мисли. Иска ми се да бях там горе и да гледам надолу. Понякога се питам: какво мисли врагът? Той гледа ли към звездите? Може би, гледайки ги, би разбрал, че тази война е безсмислена и трябва да бъде спряна.
Давиде Кали
Справяте се с когото пожелаете, правите копия, които не са ви дошли на ум в момента, усмихвате се на приятни спомени, възпроизвеждате дневника на събитията, когато ви се иска, за да разберете защо нещата са се получили така, както са. Целият ви живот е там с вас, в една стая. Вашите планове са планове от миналото, а не планове за бъдещето.
Дан Лунгу
Дълбоко в себе си никой не иска работа, която да му заема времето. Искаме мисия, която да ни вдъхновява.
Даниел Пинчбек
И аз знаех нещо друго: Човешката природа е да иска да помага, успокоява и спасява с любовта си, но също така е арогантна.
Деб Калети
В момента има по-силна, по-жизнена, по-вдъхновена версия на вас, която иска и чака да се появи.
Деби Форд
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
44
Следваща