Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 31
Имаме Русия, серийно, която злоупотребява с Интерпол... Моралът на тази история е, че ако дадена държава иска да злоупотребява с Интерпол, тя може просто да продължи да злоупотребява с Интерпол и всъщност няма значение колко пъти го правят.
Бил Браудър
Майка ми не е политически човек. Тя просто не иска да съм злобен... понякога трябва да съм злобен. Това е като родител или учител. Понякога за доброто на всички трябва да сте малко силни, малко конфронтационни.
Бил О'Райли
Ако сте сериозен лидер, ще прочетете. Ще прочетете всичко, което можете. Ще четете, когато ви се иска, и ще четете, когато не. Ще направиш всичко, което трябва да направиш, за да увеличиш лидерския си принос, защото знаеш не по-малко от мен, че това ще те направи по-добър.
Бил Хайбълс
Бог иска от нас... да разговаряме с него като с приятел или баща - автентично, благоговейно, лично, искрено.
Бил Хайбълс
Правилно казват, че който иска да се разбира добре с децата, самият той трябва да стане дете.
Божена Немцова
Като награда за всички безчислени часове на преданост и постоянни жертви, майката просто иска, нейните деца да бъдат щастливи.
Брадли Тревър Грийв
Новото момиче иска да чуе за старите само гадни неща.
Брайън Лий О'Мали
Тя иска да му каже, че животът е свързан с напускането, но че любовта е свързана със спомени.
Браян Фрийман
Кой си ти, винаги е достатъчно. Ако вашият партньор иска нещо различно, това не се отразява на вас, а на техните нужди и фантазии.
Бренда Шошана
Всеки, който се явява на прослушване за X-Factor, е защото иска да бъде известен, а не защото е артист.
Брус Дикинсън
Когато тялото и умът ни са отпуснати, можем да открием божествеността в чуруликащите птици, шумолещите листа, течащата вода или високите планини. Дори изригващите вулкани, гръмотевиците и мълниите или воюващите човешки същества излъчват божественост - всеки има свободата да се свърже с Бог във формата, в който иска. Гуру е този, който разпалва това съзнание в нас.
Бхануматхи Нарасимхан
Татко каза, че когато иска да избяга от нещо неприятно или тъжно, всичко, от което се нуждае, е да намери пукнатина в стената и да се преструва, че това е вход към друг свят, свят, в който всичко това, което е загубено - включително и вие - отново ще бъде намерено.
Вадей Ратнър
Жената иска да се облича така, както другите, и страда, ако действително е облечена така, както другите.
Валентино
Основният въпрос, когато става въпрос за бъдещето на Европа, ще бъде дали и как успяваме да прехвърлим идеалите, които някога са правили Европа велика - особено нейните християнски корени - в днешния променен свят. Никой не иска да се върне към Средновековието.
Валтер Каспер
Никой не иска да се приближи твърде много до луда жена. Или мъже, които имат маймуни за домашни любимци.
Виктория Александър
Всеки, който живее страда; страда, понеже живее и иска да живее.
Вилхелм Буш
Цялата медицинска индустрия ни иска да сме болни.
Уим Хоф
Рядко противникът иска да ви поздрави заради факта, че сте го победили.
Виржини Депант
Ако човек иска да умре не можете да му го отказвате.
Виталий Гинзбург
Искането за премахване на цензурата е все едно да се иска ликвидацията на милицията.
Владимир Бушин
При всички хора потребностите са различни. Но аз мисля, че човек на каквато и възраст да е, винаги иска покой и стабилност. Здраве.
Владимир Етуш
Единствената разлика между писател и някой, който иска да бъде писател, е дисциплината.
Айлет Уолдман
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
44
Следваща