Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 29
Искам да вдъхновя следващото поколение. Искам да бъда в контрола на мисията с някой по-млад от мен, който иска да счупи моя рекорд.
Феликс Баумгартнер
За да може да докажете себе си и време си, силата на разума, логика, наука, - това иска време.
Фердинанд Ласал
Музика може да научи всеки, който иска да знае.
Филип Судо
Ако молитвата е мястото, където Бог и хората се срещат, тогава трябва да науча за молитвата. Повечето от моите борби в християнския живот се въртят около едни и същи две теми: защо Бог не действа така, както ние искаме Бог, и защо аз не действам така, както Бог иска от мен. Молитвата е точната точка, в която тези теми се събират.
Филип Янси
Бог не изглежда впечатлен от размера, властта или богатството. Вярата е това, което той иска, а героите, които се появяват, са герои на вярата, а не на силата или богатството.
Филип Янси
Ние, последователите на Исус, сме служителите, назначени да изпълняват Божията воля на земята. Твърде лесно очакваме Бог да направи нещо за нас, когато вместо това Бог иска да го направи чрез нас.
Филип Янси
Най-важната тайна на умението да продаваш е да разбереш какво иска другият, след което да му помогнеш да намери най-добрия начин да го получи.
Франк Бетджър
Когато покажеш на човек какво иска, той ще раздвижи небето и земята, за да го получи.
Франк Бетджър
Никой не иска да чуе за процеса. Те искат да чуят за резултатите. Те искат да бъдат вдъхновени. Те искат да се стремят към нещо. И толкова често в нашето общуване ще обясняваме защо - извинете, ще обясним как, но не защо.
Франк Лунц
Възможността за война е най-голямата сила, която принуждава обществата да рационализират и да създават еднакви социални структури в различни култури. Всяка държава, която иска да запази своята политическа автономия, е принудена да асимилира технологията на своите врагове и съперници.
Франсис Фукуяма
Винаги ли знае човек, какво иска? Винаги ли той е уверен в това, което мисли?
Франсоа Рене дьо Шатобриан
Технологии! Как може всеки човек, който иска да запази здравия си разум, да стигне далеч в подобно изкуство?
Фред Саберхаген
Иска ми се всеки ден да е Хелоуин. Всички бихме могли да носим маски през цялото време. След това можехме да се разхождаме и да се опознаем, преди да видим как изглеждаме под маските.
Ар Джей Паласио
Нищо не може да спре живо същество, което иска да бъде свободно.
Аравинд Адига
Не искам да се превръщам в едно от онези жалки същества, които винаги изпитват носталгия по дома, винаги казвайки, че ми се иска все още да съм в Бейрут. Не искам да ставам като теб, раздвоен между тук и там. Знам, че не съм щастлива тук, но защо трябва да съм нещастна в две държави?
Ханан ал Шаих
Ако една жена иска нещо, никой не може да я победи.
Ханан ал Шаих
Тя беше различна. Хареса й да го чуе, защото искаше да си спомни достатъчно от него, за да си спомни, че никога не иска да се върне към човека, който е била преди.
Хариет Еванс
Мога да ви гарантирам, че повече хора ще се фокусират върху това, което е облякла, а не върху обхвата на изслушването. Тя го осъзнава и затова не иска да създава спектакъл.
Хауърд Стърн
Ако човек иска да знае нещо за Сътворението (времето на Сътворението, продължителността на Сътворението, реда на Сътворението, методите на Сътворението или нещо друго), неговият единствен източник на истинска информация е божественото откровение.
Хенри Морис
Способността да поднесете искрено извинение – такова, което казва: "Да, разбирам; прецаках се. Чувствата ви имат смисъл и аз приемам това сериозно" - е в основата на успеха в лидерството, родителството и приятелството, както и нашата собствена почтеност и самооценка. А неизвинението? Дори една добра връзка ще пострада тихо - защото наистина го усещаме, когато някой не иска да поеме отговорност за това, което е казал или не е казал.
Хариет Лернер
Поискайте извинение, когато смятате, че го заслужавате, но не влизайте в дърпане на въже за това. Вместо това бъдете модел за подражание и поднесете искрено извинение, когато трябва да се извините. Готовността ви да се извините може да бъде заразна и да моделира зрялост за вашия партньор. Освен това вашият партньор, който не се извинява, може да използва невербален начин да се свърже отново след кавга, да намали напрежението или да ви покаже, че е на ново място и иска да поправи прекъсването на връзката. Приемете маслиновата клонка, както и да е предложена.
Хариет Лернер
Същността на кича е смесването на етични и естетически категории; кичът иска да произведе не "доброто", а "красивото".
Херман Брох
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
44
Следваща