Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 27
Човек е царят на природата, моето дете. Но не защото може да изсече гората, а защото може да я отглежда в пустинята. Човек може да извърши чудо, ако иска.
София Прокофиева
Човек бива слаб само при несъразмерност между това, което може, и това, което иска да направи.
Станислав Лещински
Те искат нормален брак. И все пак всеки иска да успее. Те знаят, че желанията им са оправдани. И се ядосват: защо никой не ги е предупредил, че партньорството и себереализацията не се смесват добре.
Стела Дъфи
Той се усмихна, за да покаже, че не иска да се обиди, но Скот се обиди, сякаш излиза от мода, и настръхна.
Стеф Пени
Иска ми се приятелите да се държат за ръце по-често, като децата, които виждам понякога на улицата. Не съм сигурен защо трябва да порастваме и да се смущаваме от това.
Стефъни Пъркинс
Човешката система всъщност не иска комфорт, а иска предизвикателство. Иска приключение.
Стив Чандлър
Музиката може да измери колко широки са нашите хоризонти. Умът ми иска да гледа до безкрайност.
Стиви Уондър
Време е да изоставим гръцката идея, че високомерието е лошо и да се изправим пред един прост факт - високомерието е това, което изглежда космосът иска от нас.
Стивън Котлър
Професионалистът се посвещава на овладяването на техниката не защото вярва, че техниката е заместител на вдъхновението, а защото иска да притежава пълния арсенал от умения, когато вдъхновението дойде. Професионалистът е хитър. Той знае, че като се труди до входната врата на техниката, той оставя място на гения да влезе през задната.
Стивън Пресфийлд
Поставете задника си там, където сърцето ви иска.
Стивън Пресфийлд
Професионалистът няма да търпи безпорядък... Той иска килимът да бъде почистен с прахосмукачка и прагът да бъде изметен, за да може Музата да влезе и да не изцапа роклята си.
Стивън Пресфийлд
Много хора правят просто ужасни неща от искрена религиозна вяра, не използвайки религията като прикритие по начина, по който Саддам Хюсеин може да е направил, но наистина защото вярват, че това е, което Бог иска от тях, вървейки чак до Авраам готовност да пожертва Исак, защото Бог му е казал да направи това. Поставянето на Бог пред човечеството е нещо ужасно.
Стивън Уайнбърг
Любовта не може да възникне внезапно във всяка секунда от живота и не е важно, колко силно ми се иска да вярвам в обратното.
Стивън Уотсън
- Тя предпочита да работи през нощта, - каза той. - Защото старите хора умират през нощта. И тя не иска да си тръгват сами.
Стина Джаксън
Не приемайте, че когато една лейди иска да се заеме с някаква задача или кауза, това е просто хоби.
Сюзън Еноч
Всеки мъж иска, неговата жена да изглежда хубава, но не твърде хубава.
Табита Кинг
Глупавите хора следват системата, увличат се от медийните новини, това, което правителството иска да вярвате и всички висши сили искат да вярвате, и тръгват по същия път като всички овце на пазара за добитък.
Тайсън Фюри
Ако някой иска да злоупотребява с други хора заради какъвто и цвят, раса или вяра да са, тогава това е просто глупост, нали?
Тайсън Фюри
Хората са доказвали отново и отново, че ще прочетат, ако им се даде нещо, което харесват. Проблемът с четенето не е четенето, а че почти всичко там е гадно. Толкова дълго издателството се ръководи от картел от снобски псевдо-интелектуални неуспешни писатели и получената продукция отразява не това, което пазарът иска, а това, което те смятат, че хората трябва да четат.
Такър Макс
Клиентът продължи много преди индустрията да реагира на това, което искаше. Тя не иска да купува неща четири месеца предварително, иска да купи нещо днес и да го носи утре. Тя се интересува по-малко от сезоните и колекциите и наистина това, което търси, е цена, качество и удобство.
Тамара Мелън
Сядам, стискам юмруци и ми се иска да имам някого, когото мога да победя.
Тара Съливан
Казвам, свирете по свой собствен начин. Не играйте това, което обществеността иска - вие свирите това, което искате, и оставете публиката да вземе под внимание това, което правите - дори и да им отнеме петнадесет, двадесет години.
Телониъс Монк
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
44
Следваща