Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 22
Този човек е художник. Той вероятно ще ти ухапе ухото, ако не му кажеш какво иска.
Марк Гатис
Ако Холивуд иска да продължи, писателите трябва да бъдат творчески изпълнени, като създават свои собствени неща. Трябва да генерираме нови идеи, така че не винаги канибализираме стари.
Марк Гугенхайм
Винаги работя върху нещо. Иска ми се да имам повече време за свободно мислене и мозъчна атака на нови идеи. Това не означава, че умът ми не се лута, но откривам, че желая повече от този вид време.
Марк Гугенхайм
Винаги си мисля, че публиката понякога иска това, което ти не им даваш.
Марк Гугенхайм
Но състраданието е по-дълбоко нещо, което чака отвъд напрежението при избора на страна. Състраданието на практика не изисква от нас да се отказваме от истината за това, което чувстваме, или от истината за нашата реалност. Нито пък ни позволява да минимизираме човечността на тези, които ни нараняват. По-скоро от нас се иска да познаваме себе си достатъчно, за да можем да останем отворени за истината на другите, дори когато тяхната истина или тяхната неспособност да живеят според тяхната истина ни е наранила.
Марк Непо
Когато една компания стане по-голяма, когато започне да привлича служители, тя естествено преминава през тази тенденция да иска да контролира, да иска да изгради процес - по същество да каже, че не всеки наш клиент или служител има голяма преценка.
Марк Рандолф
Ако системата иска да пребори корупцията вътре в себе си, тя трябва да освободи обществото от стотици и хиляди забранителни актове, измислени за този, който иска да преодолее тези бариери по незаконен път.
Марк Розовски
О, обичам дами в шапки! Едно правило на ресторантите: никога не вземайте шапка от дама; изчакайте да ви предложи шапката, защото може да не иска да я сваля - може да не е имала време да си прави косата както трябва.
Марко Пиер Уайт
Докато излизаше от ваната, Цюндел си помисли: Не разбирам много, но и не желая да разбирам нищо повече. Ще ми се един ден да се събудя с усещането: от днес нататък край, от днес нататък няма да проумявам нищо повече. Няма да одобрявам. Няма да заклеймявам. Иска ми се да си седя на някоя пейка в парка и да си казвам: За всичко тук не мисля вече нищо.
Маркус Вернер
Социопатът иска човекът да бъде достатъчно лесно заблуден, за да се придържа към него. Това може да се постигне чрез търсене на някой, който е много, много лоялен. Повечето от нас смятат лоялността за много положителна черта - и това е положителна черта. Но също така заслепява хората за някои черти на човека, на когото са верни.
Марта Стаут
Никога не съм работил по разпити; Никога не съм виждал разпит и имам само мимолетни познания в литературата за разпитите. С тази квалификация моето мнение е, че целта на разпита е да се стигне до истината, а не да се стигне до това, което разпитващият иска да чуе.
Мартин Селигман
Проблемите със сексуалното представяне, като импотентност и фригидност, са 70 до 90 процента променливи. Но хомосексуалист, който иска да бъде хетеросексуален - това е почти неизменно. А транссексуален – да речем мъж, който вярва, че наистина е жена в мъжкото тяло – е напълно непроменен; ще трябва да промените тялото, за да се съобрази с психиката.
Мартин Селигман
Никой не иска да се откаже от времето със семейството или забавленията, затова вместо това се отказва от съня.
Матю Уокър
Когато жените искат нещата да станат по-сериозни, те могат да се срещнат като продавачки на връзки, но мъжът иска да мисли, че собственият му ум го е отвел там.
Матю Хъси
Човекът, който иска да прекара цялото си време с вас, може да изглежда романтичен, но той също е човекът, който ще се опита да ви попречи да правите нещо, което не го засяга. Ако той ви притиска да се откажете от хобита, страсти и приятели, време е да се откажете от него.
Матю Хъси
Ако той иска да дойдете за празниците или няма търпение да вечеряте с приятелите му, това е знак, че иска те да ви обичат толкова, колкото и той.
Матю Хъси
Жените често се опитват твърде много да кажат това, което смятат, че мъжът иска да чуе, да хареса това, което му харесва, да се смеят на всяка шега и толкова се изнервят, когато говорят за себе си, че не излиза нищо интересно.
Матю Хъси
Ако някой започне да полага повече усилия в косата си от преди, това автоматично означава, че иска да повиши статуса си. Такива плахи молби за внимание рядко остават незабелязани. През повечето време хората са бомбардирани с комплименти, докато новата прическа бавно стане част от визията им.
Мая ван Уейгънън
Колкото и да не ме интересуват тези неща, мисля, че е човешката природа да не иска да се чувства напълно незначителен.
Меган Макафърти
Единственото нещо, което божествеността иска от нас, е да поемем пълната отговорност, да поискаме прошка и да се грижим добре за себе си. Това е!
Мейбъл Кац
Ти трябва да правиш това, което сърцето ти иска.
Мелани Бенджамин
Въпреки развенчаването, през последните пет години имате малка група, която не иска да ваксинира децата си, например за морбили. След това изведнъж получихме огнище на морбили и децата започнаха да умират от морбили.
Мелинда Гейтс
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
44
Следваща