Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 16
Фактът, че индустриите набъбват и отслабват, е реалност на всяка икономическа система, която иска да остане динамична и да реагира на променящите се вкусове на хората.
Джеймс Суровецки
Иска ми се да има повече филми за учени.
Джеймс Д. Уотсън
Не всеки роман, който иска да бъде трагедия, трябва да бъде такъв.
Джейн Смайли
За пръв път видях какво е в сърцето му и се зачудих дали той може някога да иска да погледне достатъчно дълбоко, за да види моето.
Дженифър Донъли
Когато пишете нехудожествена литература, стигате докъдето стигнете и тогава етично трябва да спрете. Не можете да отидете. Не можеш да предположиш. Не можете да си представите. И мисля, че има нещо в човешката природа, което иска да завърши историята.
Джералдин Брукс
Всеки, който пази тайна, много иска да я сподели.
Джилиан Флин
Има моменти, които ми се иска да съм невидим. Което е глупаво, тъй като правя всичко възможно да се откроя.
Джина Шоуолтър
Понякога ми се иска да мога да отида до музиката си сякаш за първи път, сякаш никога преди не съм я чувал. Тъй като съм толкова неизбежно част от него, никога няма да разбера какво получава слушателят, какво чувства слушателят и това е твърде лошо.
Джон Колтрейн
Винаги съм забелязвал, че когато някой иска да завърши пиеса, единственият начин да го направиш е да заминеш на село и да не оставиш адрес.
Джордж Мур
Този, който ви хвали за това, което ви липсва, иска да вземе от вас това, което имате.
Дон Хуан Мануел
Винаги е имало начин, когато човек е знаел какво иска.
Дона Крос
В миналото много филми, базирани на видеоигри, смятаха, че публиката иска да изпита какво е да играеш играта и това абсолютно не е така.
Дънкан Джоунс
Това, което човечеството иска, не е талант; това е предназначение.
Едуард Булвер-Литън
Всеки лидер може да получи повече страст, изобретателност и енергия от своите хора и всеки служител иска да се чувства свързан с голяма кауза. Когато това работи, наистина е невероятно да се види.
Ейдриън Гостик
В приказките човек прави както иска, а в действителност човек прави това, което може.
Елена Феранте
Седяхме мълчаливо и двамата гледахме нагоре към звездите. Вероятно си представяше машина, насочена към Плутон. Иска ми се да бях на тази машина.
Елизабет Чандлър
Мисля, че по-голямата част от либерийския народ иска мир.
Елен Джонсън Сърлиф
Авторът на Евангелието на Юда не е бил против мъченичеството и никога не е обиждал мъчениците. Той каза, че едно е да умреш за Бога, ако трябва да го направиш. Но друго е да се каже, че това е, което Бог иска, че това е прославяне на Бог.
Илейн Пейджълс
Защо мъжете са толкова сериозни? Те имат това готино, дълго нещо, което се издига и пада, когато иска. Ако бях мъж, щях постоянно да се смея на себе си.
Йоко Оно
Мъжът иска жената да отслабне, когато той самият не може да се похвали с нищо.
Кандис Бушнел
Аз съм тук, за да бъда актриса, който иска да бъде запомнена с ролите и филмите си, а не с външния си вид.
Алия Бхат
Науката се опитва да разбере законите и след това ги използва по-късно. Докато произведението на изкуството отразява космическия ред, без да иска обяснение.
Алия Изетбегович
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
44
Следваща