Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 14
По времето, когато човек ви попита за съвет, той обикновено е решил какво иска да прави и търси потвърждение, а не съветване.
Сидни Харис
Всеки иска решение как да помогне на кучетата си, но ние не можем да видим проблема, докато не се свържем отново с инстинктивното си аз.
Сизар Милан
Знаете ли, че истинската любов не иска нищо?
Стиви Уондър
Просто никой не иска да бъде спасен, всички искаме да спасим.
Стивън Бруст
Знанието е красиво нещо, но има няколко неща, които ми се иска да не знам.
Сюзън Орлийн
Ако не можете да промените всичко наведнъж, тогава поне работете върху промяната на нещо всеки ден. Станете агресивни в битката си с егото. Вероятно нямате нужда от всички неща, които то иска. Имате нужда от надежда, дисциплина, творческа изява, любов и спокойствие – това са важните неща. Помнете, че когато сте балансирани, едно стъпало ще ви отведе до следващото. Но рядко ще видите цялото пътуване или всички отговори наведнъж.
Стюарт Уайлд
Никой не иска да чете история, в която видях сладко кученце на улицата и го погалих. Искам да кажа, това не е смешно. Пиша само за смешните неща.
Такър Макс
Холивуд, това е точно като гимназия. Който е красив и популярен, всеки иска да бъде с него.
Такър Макс
Никога не съм срещал американец, който иска да изгради империя.
Том Улф
Убеден съм, че Нигерия би била по-силно развита страна без петрола. Иска ми се никога да не бяхме помирисвали изпаренията на петрола.
Уоле Шоинка
Иска ми се някой да ме помоли да проектирам катедрала.
Филип Джонсън
Демокрацията очевидно е нещо, от което не искаме да се отказваме, но създава хаос. Това означава, че човекът в съседство може да прави каквото си иска и това създава сблъсък на мисленето. В градовете това означава, че хората строят каквото си искат.
Франк Гери
Никой не иска да живее с човек, който никога няма да бъде щастлив.
Франсоа Лелорд
Ако някой иска да се разходи с лодка, трябва да е близо до реката.
Анчи Мин
Точно като вас, и вашият партньор иска да бъде обичан такъв, какъвто е, въпреки недостатъците си. Постарайте се да им кажете, че са обичани, дори ако част от поведението им не е така. Работете за съвместни творчески решения.
Ариел Форд
В този наш свят врабчето трябва да живее като ястреб, ако въобще иска да лети.
Хаяо Миядзаки
Ако някой иска да пише за Бог, трябва да се стреми да пише добре.
Чарлз Уилямс
Всеки иска красива роза, красива нощ, добра приятел. Важно е да умееш да обичаш розата заедно с бодлите и, нощта с нейната тайнственост, приятеля заедно с неговите проблеми.
Шамс Табризи
Не трябва просто да обмисляме желанието на правителството да прави това, което иска. Винаги трябва да обмисляме съпротивата на хората. Културата на иранците не позволява на правителството да завлече хората в дълбоки проблеми или реакция. Може би правителството го иска, но културата не го позволява.
Ширин Ебади
Международната общност не може да се довери на такова правителство. Ако правителството на Иран иска международната общност да повярва в това, което казва, то трябва да се опита да внесе истинска, чиста демокрация в страната. Политическото решение на енергийния въпрос или на ядрения случай е демокрацията в Иран.
Ширин Ебади
Обикновено във всяка революция хората са съсредоточени върху това, който иска да има най-много власт. Но най-важното са законите, които са писани през това време.
Ширин Ебади
Не вярвам някой да иска да чуе какво имам да кажа.
Юджийн Фама
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
44
Следваща