Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 13
Всеки може да се промени, но трябва да иска да се промени.
Маршал Голдсмит
Понякога ми се иска да съм облак... Просто плувам, отивам там, където ме отнесе бризът.
Масаши Кишимото
- Всички сме хора, - каза просто той. - Няма значение дали сте на двама, на тридесет и две или на деветдесет и две. Всеки иска да бъде третиран с уважение. Всеки иска да се чувства като важен в този свят.
Меган Макафърти
Иска ми се любовта ни да е точно сега.
Меган Макафърти
Това, че някой може да иска нещо от друг човек, който не дава абсолютно нищо в замяна, ме изумява.
Мелина Маркета
Човек иска за другите правила, а за себе си изключения.
Михаил Анчаров
Никой не иска никоя държава да има ядрени оръжия.
Мохамед ел Барадей
Най-тъжният ден от живота ви не е, когато решите да продадете. Най-тъжният ден от живота ви е, когато решите да продадете и никой не иска да купува.
Норман Спинрад
Има две неща, които всяка жена наистина иска: едно, тя иска да знае, че мъжът наистина я обича, и две, че няма да спре.
Омър Хикъм
Побоите на съпруги са толкова чести, защото мъжете вярват, че имат право да контролират жените. Никой не иска да признае следното: проблемът не е в жените, а в мъжете.
Андреа Дуоркин
В началото не разбрах, че редакторът не иска да познава автора. Бих положил усилия да се срещна с автора, но това щеше да се окаже катастрофа, защото тогава имах автора да ми каже какво трябва да правя.
Петер Сис
Всеки иска да бъде добър, но не са много готовите да направят жертвите, които са необходими, за да бъдете велики. За много хора е по-важно да бъдеш добър, за да бъдеш харесван. Има еднаква заслуга в това, но не трябва да бъркате да бъдете добри с това да бъдете харесвани.
Пол Арден
Погрешната икономическа вяра в недостига води директно до погрешната теологична вяра, че Бог не иска да сме богати. В края на краищата, в свят на оскъдни физически ресурси, човек може да постигне лично богатство само като вземе богатство от друг - нещо, което един наистина добронамерен, любящ Бог никога не би позволил.
Пол Зейн Пилзър
Съществува пропаст между знанията, уменията или състоянието на ума на обучаемия и това, което той трябва да научи, която според мен всяка преподавателска дейност трябва да се стреми да преодолее, ако иска да заслужи този етикет. Следователно дейностите по преподаване трябва да се извършват на ниво, където ученикът може да поеме това, което е предназначено да научи.
Пол Хърст
Исках да играя герой, който имаше яснота и знаеше какво иска; Усетих дестилираната разлика между себе си и характера.
Райън Гослинг
Това е огромен бюджетен филм, така че беше невероятно да видим как той знае какво иска. Искам да кажа, че това е всичко, което някога можете да поискате от режисьор.
Райън Рейнолдс
Всяка жена иска, мъжа и да обича нейната душа, не само тялото.
Рейнбоу Роуел
Единственото нещо, което стои между един човек и това, което той иска от живота, често е просто волята да опиташ и вярата да повярваш, че е възможно.
Рич Девос
Всичко обикновено е в съня ми. И ми се иска - изобщо не изведнъж - да бъде разпнат на кръста на Внимателни и силни ръце.
Роберт Рождественски
Иска ми се да замразя времето или да се върна назад във времето и да гледам как децата ми растат отначало, защото просто минава твърде бързо.
Робърт Родригес
Всеки, който търси власт, иска абсолютна власт.
Робърт Шей
Когато се състезавате срещу всички останали, никой не иска да ви помогне. Но когато се състезавате срещу себе си, всички искат да ви помогнат.
Саймън Синек
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
44
Следваща