Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 11
Никой не иска да е роднина на бедняк.
Менандър
Новината е нещо, което някой някъде не иска да бъде публикувано... Всичко останало е реклама.
Алфред Хармсуърт, лорд Нортклиф
Иска ми се да не спориш с мен, докато плета.
Джералд Даръл
Не равнището на благополучие донася щастие на хората, а отношението на сърцето и гледната точка върху собствения ни живот. И едното, и другото са винаги в наша власт, а това означава, че човек винаги може да щастлив, ако го иска, и никой не може да му попречи.
Александър Солженицин
За този, който иска да усъвършенства своя ум, по-важно е да размишлява отколкото да заучава.
Рене Декарт
За да расте любовта, трябва да я дадете. Човек, който не дава дори онази малка любов, която има, сякаш държи в ръката си шепа семена и не иска да ги сее.
Паисий Светогорец
Бог те обича такъв, какъвто си, но Той отказва да те остави такъв. Той иска да бъдеш като Исус.
Макс Лукадо
След двадесет години брак аз, мисля, че започнах да разбирам какво иска жената. Любовта за жените е това което е между диалог и шоколад. А за мъжете е това което е между секс и пиене.
Мел Гибсън
Колко погрешно е жената да очаква мъжът да изгради света, който иска, а не сама да го създава.
Мерилин Монро
Във всеки дебел човек седи слаб и иска да бъде освободен.
Сирил Конъли
Сърцето умее да забрави лесно и бързо, ако иска да забрави.
Стефан Цвайг
Иска ми се само да мога да пиша с двете ръце, за да не забравя едно нещо, докато казвам друго.
Тереза Авилска
Мисля, че е невъзможно да се предвиди бъдещето, но е възможно да се погледне в миналото и да се види как човек може да направи различно от това, което предците му са направили и да се поучи от грешките си, и може да види как въпреки че има огромни сили, които го спират правейки каквото иска, има малки дупки, в които индивидът може да направи нещо.
Тиодор Зелдин
Човек, който не иска нищо е непобедим.
Антонио Бандерас
Просто искам да кажа това. Искам да го кажа нежно, но искам да го кажа твърдо: има тенденция светът да казва на Америка "големите проблеми на света са твои, ти отиваш и ги решаваш" и след това да се тревожи, когато Америка иска да ги подреди.
Тони Блеър
Кулидж е първият президент, разбрал какво иска американският народ: да бъде оставен на мира.
Уил Роджърс
В крайна сметка рекламата почива на факта, че потребителите са непостоянна и суеверна тълпа, неспособна да вземе реална преценка какво иска или как е да получи това, което смята, че харесва.
Уолтър Липман
За този който иска да разбере, че щастието не е в парите, нужно е първо да разбере и двете - щастието и парите.
Фредерик Бегбеде
Мъката обича празното; всичко, което иска, е да чуе собственото си ехо.
Хишам Матар
Кой иска да остане там, където не го искат?
Чарлз Буковски
Човек е щастлив, ако в промеждутъка между пробуждането и да отиде да спи се занимава с това, което иска.
Боб Дилън
Иска ми се да не се налага да проектирате толкова често. Опитайте се да правите качество и да намалите количеството. Мисля, че модата е много, много важна.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
44
Следваща