Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 10
В дълбочината на душата ми аз съм мило момиче, което иска само да се весели.
Кейти Пери
Колкото и да ми се иска да срещна феята на зъбките на вечерна разходка, наистина не вярвам, че може да се случи.
Крис ван Алсбърг
В нашето общество ежедневният опит учи индивида да иска и да има нужда от безкраен запас от нови играчки и лекарства.
Кристофър Лаш
Животът става такъв, какъвто се живее; и човек може да живее така, както иска да живее, когато се научи да мисли това, което иска да мисли.
Крисчън Ларсън
Главният ум е умът, който мисли това, което иска да мисли, независимо от това какви обстоятелства, среда или асоциации могат да предложат.
Крисчън Ларсън
Днес бих се описала като сериозна, ужасно сериозна. Аз съм човекът, който иска всички в стаята да се чувстват важни и щастливи.
Америка Ферера
Повече от всичко на света ми се иска да стана безотговорен идиот, каквито се явяват много от моите приятели. Но когато мисля за последствията от такова поведение, разбира че едва ли мога да си го позволя.
Леонардо ди Каприо
Иска ми се Америка да спре да съди и критикува тийнейджърите и вместо това да се опита да разбере битките, които трябва да водят всеки ден.
Лори Халсе Андерсен
По-лесно е да не казваш нищо. Затвори си капана, закопчай устните си, може ли. Всички глупости, които чувате по телевизията за комуникация и изразяване на чувства са лъжа. Никой наистина не иска да чуе какво имаш да кажеш.
Лори Халсе Андерсен
Има три неща, които един мъж трябва да иска да промени в момичето си: нейната фамилия, адрес и гледната и точка за мъжете.
Кид Куди
Етническите предразсъдъци нямат място в спорта и бейзболът трябва да приеме тази истина, ако иска да си запази статута на национална игра.
Бранч Рики
Аз бих сравнил страха със щуката. Който я обича, я развъжда в своето езерце, но трябва да знае, че тя ще погълне всичката друга риба. Който иска страх, той го всява в сърцето на подвластния, но трябва да помни, че той ще погълне всички други чувства.
Пьотр Вяземски
Когато народът не иска да чете своите поети, той им отдава почести.
Алек Гинес
Когато жената не знае, какво иска, във всеки случай не иска тебе.
Аркадий Давидович
Свободата е най-ревнивата и взискателна любовница, която може да подмами и ума, и душата на човека. Тя не иска да има нищо общо с човек, който не иска да й се отдаде изцяло. Но щем веднъж изпепеляващата жар на нейните неустоими, сияещи очи се разгори в сърцето на жертвата, той вече знае, че на света няма друга усмивка освен нейната.
Кларънс Дароу
Жената не трябва да иска от мъжа да мие чиниите. Нали когато се е влюбила в него, той не е стоял до мивката.
Марлене Дитрих
Това е, което мъжът най-вече търси у една жена – той иска да се увери, че някой глупак го признава за умен.
Джордж Елиът
Информационната ера предлага много на човечеството и ми се иска да мисля, че ще се справим с предизвикателствата, пред които ще ни изправи. Но е жизнено важно да помним, че информацията - в смисъла на сурови данни - не е знание, че знанието не е мъдрост и че мъдростта не е предвидливост. Все пак информацията е първата съществена стъпка към всяко от тях.
Артър Кларк
Не вярвай на сърцето си! То иска кръвта ти.
Станислав Йежи Лец
На едни им се иска да разберат това, в което вярват, на други – да повярват в това, което разбират. (557)
Станислав Йежи Лец
Шоу е като влак. Само си говори и си седи на мястото. Но Шекспир е като морско плуване – може да отплува накъдето си иска.
Вивиан Лий
Чували ли сте някое дете да си играе на счетоводител - дори да му се иска да стане такъв?
Джеки Мейсън
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
44
Следваща