Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опит" - страница 35
Изборът да стеснявам реалността в единна система от вярвания, основана единствено на човешкия опит, ми се струва безумно.
Джереми Робинсън
Имал съм опит с някои много големи акули. Един погрешен ход може да бъде минус няколко пръста или по-лошо. Трябва да ги уважавате, защото става дума по-скоро за това на какво са способни.
Джереми Уейд
За опит, както казват, без значение колко плащате, няма да надплатите.
Джеръм К. Джеръм
Вярвам, че най-мощното и съвършеното усещане в живота е, когато даваш живот на нов човек. Раждането на бебе и раждането може да се сравни по дълбочина на опит и красота с най-големите произведения на изкуството. Разбрах това, когато с нетърпение и нетърпение очаквах първото ни дете.
Джийн Сасън
Опитът на Америка, както и много други, ни учи, че насърчаването на предприемачеството не е само в изработването на правилната икономическа политика или разработването на най-добре образованите учебни програми. Става дума за създаване на цял климат, в който иновациите и идеите процъфтяват.
Джо Байдън
Путин се опита да дестабилизира украинската икономика.
Джо Байдън
Това също ме кара да се чудя дали скоро може да видим опити за облекчаване на болката, финансирани не от фармацевтични компании, а от игралната индустрия.
Джо Марчант
...отсега нататък моят спътник ще бъде горчивината на опита.
Джойдийп Рой-Батачаря
Знам, че не съм човек, който има духовно преживяване. Аз съм духовно същество, което има човешки опит.
Джон Гордън
Ако някоя страна опита да възпрепятства търговията с опиум, би се разразила сериозна война.
Джон Колман
- Опитът да докажеш, че не си психопат е дори по-труден от опитите да докажеш, че не си психично болен, - каза Тони.
Джон Ронсън
Един селянин може да ви разкаже за необичайния аромат на неговите маслини, но думите му не означават нищо, докато не опитате поне една. Опитът е същността на всичко.
Джон Сак
След дългогодишен опит оставаме с впечатлението, че не повече от 10 до 15 процента от населението биха били готови да приемат психосоматична диагноза.
Джон Сарно
Удивителният парадокс на Христовото учение и на християнския опит е следният: ако се загубим, следвайки Христос, ние всъщност се откриваме. Истинското самоотричане е самооткриване. Да живеем за себе си е лудост и самоубийство; да живееш за Бога и за човека е наистина мъдрост и живот. Ние не започваме да се намираме, докато не сме готови да се загубим в служба на Христос и на нашите ближни.
Джон Стот
Всеки нов опит е необичаен. Останалата част от времето ние спим и говорим всякакви глупости.
Джон Туелв Хокс
По мое мнение най-жизненоважният факт за математиката е доста особеното й отношение към естествените науки или по-общо към всяка наука, която интерпретира опита на по-високо от чисто описателно ниво.
Джон фон Нойман
Нашият общ опит като човешки същества изглежда, че резултатите от социалните сили признават само "вероятностни" прогнози.
Джон Харшани
Рекламата е много повече от комуникационна индустрия. Това е индустрия за решаване на проблеми, която също ви учи за живота, как ви насърчава да съсредоточите мисленето си и да създадете нещо с истинска стойност. Защо? Защото това ще направи много по-лесно рекламната задача. Не сте снабдени с уникален набор от прозрения и опит на широк кръг пазари, което ви позволява да внесете яснота и вдъхновение във всичко, което искате да произвеждате.
Джон Хегарти
Всъщност единственият начин да останем креативни с течение на времето - да не бъдем отменени от нашия опит - е да експериментираме с невежество, да се взираме в неща, които не разбираме напълно.
Джона Лерър
Иронично е, но вярно: единствената реалност, която науката не може да намали, е единствената реалност, която някога ще познаем. Ето защо се нуждаем от изкуство. Изразявайки нашия действителен опит, артистът ни напомня, че нашата наука е непълна, че никоя карта на материята никога няма да обясни нематериалността на нашето съзнание.
Джона Лерър
Опитът и обучението му трябваше да го научат, че семействата са котлите, в които се вари насилие.
Джонатан Келерман
Защо, когато имаме лош опит с продукт, предполагаме, че това сме ние, но лош опит с храната, ние обвиняваме храната?!?
Джони Айв
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
44
Следваща