Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опит" - страница 33
Често мислим за щастието като за опит да увеличим радостта си, но то е и за намаляване на притеснението ни. Така че това, което получавате, плащайки тези високи данъци, е, че ако сте родител, който мисли да пусне детето си в училище, не е нужно да се притеснявате за това, защото цялото образование в колежа е безплатно.
Дан Бютнер
От собствен опит знам, че хората не ценят или не умеят да ценят съветите, идеите или информацията получена безплатно.
Дан Кенеди
Опитът да заблудите себе си е разновидност на злоупотреба със собствените си сили.
Дан Милман
Аз се уча от целия живот! В крайна сметка, се старая да изуча живота и да извлека опит от всичко, с което се сблъсквам. Даже умирайки, аз също ще наблюдавам себе си от страни и ще изучавам живота.
Дани Де Вито
Мисля, че много хора, които са били зависими, всъщност са хора, които са имали онази силна вродена нужда да изпитват необичайни състояния на съзнанието. Но тъй като нашето общество се превърна в тази разрушителна култура на тези ужасни лекарства, които ви обезсилват, те имат този опит по негативен начин. И тогава те губят тази способност завинаги, за да я имат в положителен смисъл.
Даниел Пинчбек
Писането е израснало от удоволствието от бягството. Романите ми са много извън личния ми опит. Ето защо обичам да пиша художествена литература. Позволява ми да напусна съществуването си и да обитавам други животи.
Даниел Трусони
Емпатичните, емоционално интелигентни работни среди имат добър опит в повишаване на креативността, подобряване на решаването на проблеми и повишаване на производителността.
Даниъл Голман
Изпълнителните директори се наемат заради техния интелект и бизнес опит и се уволняват поради липса на емоционална интелигентност.
Даниъл Голман
Ранният опит оформя структурата и функцията на мозъка. Това разкрива фундаменталния начин, по който генната експресия се определя от опита.
Даниъл Сийгъл
Междуличностният опит оформя ума, тъй като той продължава да се развива през целия живот... Взаимодействията с околната среда, особено взаимоотношенията с други хора, оформят пряко развитието на структурата и функциите на мозъка.
Даниъл Сийгъл
Приятелите могат да ви накарат да почувствате, че светът е по-малък и по-малко подъл, отколкото всъщност е, защото познавате хора, които имат подобен опит.
Даниъл Хандлър
На нейната възраст вече ясно знаете кога един мъж лъже и кога казва истината. Предимството да остарееш, тя се подсмихва на себе си. Опит, син на трудни грешки.
Даря Дезомбре
Опитът да погледнем в далечното минало помага да се забрави настоящето.
Даря Дезомбре
Понякога любовта е изненада, миг на разпознаване, внезапен подарък в един внезапен момент, който прави всичко различно оттам нататък. Някои хора ще кажат, че това не е любов, че не можеш наистина да обичаш някой, когото не познаваш. Но не съм толкова сигурен. Изглежда любовта не следва план; това не е поредица от стъпки. Може да удари със силата на природата - земетресение, приливна вълна, буря от дива безмилостна енергия, която е извън вашите прости опити за контрол.
Деб Калети
Нашето общество подхранва илюзията, че всички награди отиват за хората, които са перфектни. Но много от нас откриват, че опитът да бъдеш перфектен е скъпо.
Деби Форд
Небето е опитът да бъдеш напълно присъстващ на всичко, което е, на всичко, което си, и на всичко, което трябва да дадеш. Избирате ли да живеете в рая или да страдате в ада?
Деби Форд
Човек с опит не е на милостта на човек с мнение.
Дейв Рамзи
Настроението може да звучи добродетелно и вярно, но всъщност това е просто опит да се разшири фокусът на дебата, така че да се загуби спецификата на черните опасения.
Дейвид Бадиел
Голям смущаващ факт... преследва всички опити да се представи пазарът като най-висшата форма на човешката свобода: че исторически, безличните търговски пазари произхождат от кражба.
Дейвид Грейбър
И все пак един технологичен основател, който е на петдесет години, има почти два пъти по-голяма вероятност да създаде блокбъстър компания от този, който е на тридесет години, а тридесетгодишният мъж има по-добър опит от двадесетгодишния.
Дейвид Епстийн
Висококвалифицираните експерти могат да станат толкова тесногръди, че всъщност се влошават с опита, дори докато стават по-уверени - опасна комбинация.
Дейвид Епстийн
...знанието без опит губи своята цена.
Алберт Лиханов
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
44