Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опит" - страница 31
Но как мога да бъда успешен възрастен с образование в колежа, ако приятелят ми с неговия секси поглед и саркастична усмивка оказа най-лошото влияние в света и подкопа всичките ми опити да бъда отговорна?
Биби Ийстън
Аз не извличам житейски уроци. Не винаги ми се получава дори да се уча от собственият опит.
Бил Наи
Добрата преценка идва само от опит, а опитът идва само от лоша преценка.
Боб Бърман
Опитът да води богослужение без електрическа енергия може да бъде унизително преживяване. Опитът да ръководиш без духовна сила е далеч по-сериозен. Но обикновено не е толкова очевидно.
Боб Кауфлин
Проблемът е, че идеите за прошката не са прошка. Те дори не помагат. Това, което ви остава, е опитът на негодувание и концепцията за прошка и влошените отношения.
Брад Блантън
Нашата минала история често само информира за нашия опит в настоящето.
Брайън Грийн
Най-добрият учител е опитът.
Брайън Кранстън
Вашите реални и потенциални клиенти неизбежно ще научат за негативния опит на онези, които са имали работа с вас. Хората са по-склонни да пишат ужасяващи отзиви, отколкото да споделят невероятните преживявания, които вашата компания е оставила с тях.
Брайън Солис
Опитът оформя преживяванията.
Брайън Солис
Родителят не трябва да се поддава на желанието си да се опита да създаде детето, което би искал да има, а по-скоро да помогне на детето да се развие - в собственото си време - в най-голяма степен, в това, което той иска да бъде и може да бъде.
Бруно Бетелхайм
Писмата на Брюнхилде показват, че кралицата, чрез нейното посредничество и съдебен опит, е знаела, че публично афишираните чувства всъщност просто отговарят на очакванията на обществото.
Брюно Дюмезил
Написах няколко кратки истории за личния си опит, но това не е нещо, което можете да използвате навсякъде. Всеки роман, всяко художествено произведение се нуждае от собствена храна.
Бурхан Сьонмез
През първите формиращи векове на своето съществуване християнството е отделено от и действително антагонистично на държавата, с което едва по-късно се включва. Още от живота на своя основател, ислямът е бил държавата и идентичността на религията и правителството е неизтриваемо отпечатана върху спомените и осъзнаването на вярващите от техните собствени свещени писания, история и опит.
Бърнард Луис
Лекарят, когото бих искал за себе си или за всеки друг, за когото се грижа, ще бъде този, който разбира, че болестта е нещо повече от клинична форма; това е опит и метафора, с послание, което трябва да бъде изслушано.
Бърни С. Сийгъл
Важен е опитът на живот, а не търсене на смисъл. Внасяме смисъл от това как обичаме света.
Бърни С. Сийгъл
Живейте според опита си и не позволявайте на ограничените вярвания да променят живота ви.
Бърни С. Сийгъл
За мен общуването с животни изглеждаше безумна идея преди години; но опитът ми промени живота ми и вярванията ми.
Бърни С. Сийгъл
Основната разлика между плъховете и хората е, че плъховете се учат от опита.
Бъръс Фредерик Скинър
Опитът е велико благо и той си струва жертвите.
Валдемар Бонзелс
За мен миналото е минало. То влиза в сметката само в качеството на придобит опит.
Валерий Лобановский
Никакви научни данни не могат да заменят личния опит.
Виктория Бутенко
Хората, особено успешните хора, са същества на опита. Организирани са. Това ги прави продуктивни.
Винс Флин
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
44
Следваща