Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опит" - страница 25
Моят опит от детството и юношеството в подчинената роля, играна от жената в обществото, ръководено изцяло от мъжете, ме убеди, че аз не съм профилирана да бъда жена.
Рита Леви-Монталчини
Нищо не деморализира така, както неуспешните опити.
Рихард Дюбел
Еволюцията не е приключила. Ние сме опитът, който вселената има.
Ричард Бандлър
Любовта расте от стабилни отношения, споделен опит, лоялност, преданост, доверие.
Ричард Райт
Човек ще се опита да изрази отношението си към звездите; но когато съзнанието на човека е приковано към получаването на хляб, този хляб е толкова важен, колкото звездите.
Ричард Райт
Психолозите ни казват, че за да се поучим от опита са необходими две съставки: честа практика и незабавна обратна връзка.
Ричард Талер
Предпазливостта, подобно на опита, трябва да бъде платена.
Ричард Шеридан
Опитът на свободата в крайна сметка се превръща в дълбоко вкоренен страх от свобода и необходимостта да се адаптираш към тълпата, която не иска нищо повече от сляпо да вярва и да следва харизматичен лидер, става поразителна.
Роб Римен
Бърза преценка? Бях ги преодоляла горе-долу по времето, когато бях приучена да ходя на тоалетна. За една седмица се заклех без памперси и вяра в човешкия опит.
Роб Търман
Възпитанието - това е опит да се отучат децата от подражанието на възрастните.
Роберт Лембке
Всички мъже в живота ми бяха просто опит да избегна грижата за себе си.
Робин Норууд
В рамките на Съединените щати сме поставили голям акцент върху политическите свободи. Защото опитът ни е, че тези свободи могат да доведат до други.
Робърт Кенеди
Опитът да се разберат основните икономически събития, като се гледат само данни за промените в икономическите агрегати, като брутния вътрешен продукт, ставките на заплатите, лихвите и данъчните ставки, рискува да пропусне основните мотиви за промяна. Да направите това е като да се опитате да разберете религиозно пробуждане, като погледнете цената на отпечатването на религиозни трактати.
Робърт Шилър
Твърдях, че се нуждаем от застраховка за поминък, която ще предпази хората от риска да видят техните умения и опит вече не са необходими. Такава застраховка може да бъде предложена от частния сектор.
Робърт Шилър
Аз съм единственото дете в семейството. Разбирате, просто на родителите от първият опит всичко им се е получило идеално.
Роджър Мур
Забравете скучното старо изречение "Пиши за това, което знаеш". Вместо това потърсете непозната, но позната област на опит, която ще подобри вашето разбиране за света и напишете за това.
Роуз Тримейн
Опитът, придобит от такава упорита работа, прави човек по-умен.
Р. Е. Распе
Малко се постига, ако човек се опита да разбере тези думи теоретично. Много повече може да се спечели, когато човек създава свещени моменти в живота, когато човек е готов енергично да запълни душата си с живото съдържание на такива думи.
Рудолф Щайнер
За човешките същества любовта е най-важният плод на опит в света на смисъла.
Рудолф Щайнер
Всички форми на управление в крайна сметка няма да успеят в опит да контролират или цензурират интернет.
Рупърт Мърдок
Мисля, че четенето винаги е активно. Като писател можете да стигнете само толкова далеч; читателят ви среща наполовина, внасяйки собствения си опит във всичко, което сте написали. Имам предвид, че не само паметта на писателя филтрира опита, но и паметта на читателя.
Рут Райшил
Ако някой е преживял много емоционална болка, включително загубата на близки, този човек може да се опита да изгради черупка около чувствата си, за да се предпази от болката.
Рут Уестхаймер
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
44
Следваща