Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опит" - страница 21
Даоистите разглеждат всеки опит да се опише съвкупността от природата, Дао, като безполезен. Те намериха за много по-полезно да намерят начини да изпитат по-дълбока хармония с него.
Мантак Чиа
Всяко здраво дете иска да го има, опитът за лична отговорност, лични грешки, лични действия не по шаблон...
Мариана Милейко
Всеки от нас носи някаква мъдрост, която чака да бъде открита в центъра на нашия опит. Всичко, което срещаме, ако се сблъскаме и задържим, разкрива част от тази мъдрост.
Марк Непо
Преди да можем да броим, ние сме научени да сме благодарни за това, което другите правят. Когато сме разбити от нашия опит, ние започваме да сме благодарни за това, което е, и ако живеем достатъчно дълго, достатъчно дълбоко и достатъчно автентично, благодарността се превръща в начин на живот.
Марк Непо
Разнообразието не е нещо като кожа, задължително. Разнообразието е, че около масата има хора, които имат различен произход и различен опит и мислят по различен начин.
Марк Рандолф
Искам да кажа, че на най-простото ниво целият ми опит беше в маркетинга, който до голяма степен се отнася до разбирането на клиента, умението да бъде интуитивен, да може да бъде съпричастен.
Марк Рандолф
Казвам на амбициозните предприемачи през цялото време: Валидирайте идеята си на местно ниво. Вземете малко опит под колана си. Докажете, че идеята ви има крака там, където сте. Прекарайте известно време като голяма риба в малко езерце. Демонстрирайте, че там има там... там където живееш.
Марк Рандолф
Всеки трябва да носи собствената си съдба, независимо от нейната тежест. Никой не може да се опита да поеме съдбата на родител, баба и дядо, брат или сестра, чичо или леля, без да последва някакъв вид страдание.
Марк Уолин
Децата ми са без съмнение най-прекрасното нещо. Научих повече за себе си чрез децата си, отколкото всеки друг опит в живота ми.
Марко Пиер Уайт
Дълги месеци аз размишлявах над своите недостатъци, които аз наричам недостатъци на много говорене и установих връзка между моите нещастия и невъздържаните мисли. Разсъжденията опитите да разбера, не носят нищо добро, но винаги се обръщат против мен.
Мартин Паж
Съвестта е създател на смисъла. Тъй като чувството за ограниченост се корени в нашите емоционални връзки един с друг, то пречи на живота да се превърне в нищо друго, освен в дълга и по същество скучна игра на опит за господство над нашите ближни хора и за всяко ограничение, което съвестта ни налага, ни дава момент на свързаност с друг, мост към някого или нещо извън често безсмислените ни схеми.
Марта Стаут
Всяко човешко същество разчита и е ограничено от своите знания и опит, за да живее. Това е, което наричаме "реалност". Знанието и опитът обаче са нееднозначни, така че реалността може да се превърне в илюзия. Не е ли възможно да се мисли, че всички човешки същества живеят в своите предположения?
Масаши Кишимото
Когато Господният Дух дойде върху хората, това ще ги направи опитни дори без опит.
Матю Хенри
Човекът, който иска да прекара цялото си време с вас, може да изглежда романтичен, но той също е човекът, който ще се опита да ви попречи да правите нещо, което не го засяга. Ако той ви притиска да се откажете от хобита, страсти и приятели, време е да се откажете от него.
Матю Хъси
Говорейки от личен опит, ако някой ме попита на среща, пак бих искал да платя.
Матю Хъси
Наистина се интересувам от жени от различни поколения... Мисля, че няма един женски опит.
Мег Уолицър
Изправям се, сигурен в едно и само в едно. Че баща ми ще дойде и ще ме вземе. Няма да ми изнесе лекция, няма да се опита да ми даде урок. Той няма да зададе хиляди въпроси или да ме помоли да се извиня. Той просто ще дойде и ще ме вземе. - Просто ми кажи къде се намираш.
Мелина Маркета
Ако направих нещо, за да нараня Франки и тя каза, че никога повече няма да се доближа до сърцето й, така или иначе ще прекарам остатъка от живота си в опити. Това е разликата между теб и мен, Том. Бих се върнал към момента, в който всичко се разпадна и бих започнал оттам.
Мелина Маркета
Опитът е химикалите на живота, с които философът експериментира.
Менли Палмър Хол
Проучвам дългата история на жените, на първо място, които са мълчаливи и, второ, не са взети на сериозно в политическата и публичната сфера. Това е призив за действие чрез разбиране и чрез поглед към себе си отново и опит за преформулиране на целия въпрос за жените и властта.
Мери Биърд
Ако смъртта е неизбежна, човек трябва да се опита да умре добре.
Мери Джо Пътни
Получавам идеи от личния си опит, от въображението си, от изследванията си и от стари истории.
Мери Поуп Озбърн
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
44
Следваща