Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опит" - страница 16
Винаги, когато четете книга или провеждате разговор, опитът причинява физически промени в мозъка ви. Малко е страшно да си мислиш, че всеки път, когато си тръгнеш от среща, мозъкът ти се е променил, понякога трайно.
Джордж Джонсън
Публиката ще приеме шедьовър, но няма да приеме опит да напише шедьовър.
Джордж Мур
"Дигифрения" е наистина опитът да се опитваш да съществуваш в повече от едно въплъщение на себе си едновременно. Там е вашият профил в Туитър, има вашият профил във Фейсбук, има вашата пощенска кутия за имейли. И всички тези видове множество екземпляри на вас работят едновременно и паралелно.
Дъглас Рушкоф
Оказва се, че не мога да се освободя от усещането, че човешките същества са някак специални и че моментният човешки опит съдържа определена неизмерима същност. Все още подозирам, че има нещо твърде странно, твърде парадоксално или твърде междуличностно, за да бъде имитирано или пресъздадено от живота на машината.
Дъглас Рушкоф
Големият враг на всеки опит за промяна на навиците на мъжете е инерцията. Цивилизацията е ограничена от инерцията.
Едуард Бернайс
Чувствата се променят с времето - или поне болката намалява с времето; Знам това от опит.
Ейми Плъм
Необходим е много опит в живота, за да се види защо някои връзки продължават, а други не. Но не трябва да чакаме криза, за да добием представа за бъдещето на конкретна връзка. Нашето поведение при почти всеки инцидент ни казва много.
Екнатх Еасваран
Писателите в Латинска Америка живеят в реалност, която е изключително взискателна. Изненадващо, нашият отговор на тези изисквания защитава и развива нашата индивидуалност. Чувствам, че не съм сама в опитите да дам гласа си на тези, които го нямат.
Елена Понятовска
Неверието беше по-лесно от вярата, много по-малко взискателно и фино ласкателно, защото агностикът се чувстваше като интелектуално превъзхождащ вярващия. И тогава неверието, преследвано от вярата, както тя знаеше от опита, предизвика доста приятна носталгия, докато вярата, преследвана от съмнение, включваше истинско страдание.
Елизабет Гаудж
Мисля, че точно това е писането на фантастика. Става въпрос за опит за решаване на проблеми по творчески начини.
Елинор Катън
Либерия просто трябва да премине през този политически преход и той наистина може да започне. Сега всичко е на мястото си. Не можем да си позволим да предадем страната в ръцете на някой, който няма опит.
Елен Джонсън Сърлиф
На Хитлер му липсваше... военен опит, който интуицията му не можеше да замени.
Ерих фон Манщайн
Бях поразен от мащаба на културата на знаменитостите в Америка. Моят опит е като новинарски журналист, а редакциите в САЩ се свиват - разследващи екипи се прекратяват или намаляват във вестници в цялата страна. Единственият аспект, който е разширен, е отразяването на културата на знаменитостите.
Карл Хайасън
Опитът от четенето на книга винаги е уникален. Вярвам, че издавате версия на историята, когато четете книга, по начин, който е уникален и специален за всеки човек, който я чете.
Карлтън Кюс
Зрелостта и опитът са част от моето освобождение.
Алиша Кийс
Не навсякъде работи по същия начин. Американците са най-лековерни, защото не обичат да отказват молби на колеги. Хората в страните от бившия съветски блок са по-малко доверчиви, може би поради предишния си опит с тайните служби на техните страни.
Кевин Митник
Мъжкият и женският свят - това, в същноста си са две култури със съвършено различен жизнен опит.
Кейт Милет
Е, мога да говоря и да мисля едновременно. Повечето хора могат, макар че предполагам, че няма да знаете това от личен опит.
Кели Армстронг
Няма нищо в американския опит, нито в американския политически живот, нито в нашата култура, което да ни навежда на мисълта, че искаме да използваме твърда сила.
Колин Пауъл
Моят опит е, че има пряка връзка между ентусиазма в анимационното студио за даден герой и ентусиазма, който публиката изпитва при гледането на филма.
Крис Меледандри
Моят ранен опит в анимацията ме научи, че да следваш някой друг не е добра идея.
Крис Меледандри
Опитът не значи абсолютно нищо. Можете тридесет и пет години да правите едно и също, и да го правите лошо.
Курт Тухолски
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
44
Следваща