Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опит" - страница 15
С опит в науката съм изключително заинтересован от срещата на науката, теологията и философията, особено етичните въпроси на границата на науката и теологията.
Алан Лайтман
Опитът ме научи, че всякакъв вид политическо групиране е потискащо. Това е сляпата маса, която смазва индивида.
Гао Синдзиен
Моят собствен опит като човек с кръвна група О беше, че здравето, силата и жизнеността ми значително се подобриха, когато станах вегетарианец... Открих и значителен брой много здрави вегетарианци, които са тип О.
Гейбриел Казънс
Вярвам, че човечеството трябва да води трудна битка в борбата си за постигане на истинско здраве и честно вярвам - от трудно спечеления опит - че хомеопатията може да предложи някакво решение на този проблем.
Георгос Витулкас
Отвореността се смята за добродетел. Но, строго погледнато, не може да се случи. Нов опит трябва да бъде преработен в стари категории. Не можем да се справим с всяко ново събитие самостоятелно. Ако го направихме, от каква полза би бил предишният опит?
Гордън Олпорт
Женският опит е различен от този на мъжкия и ако като писател мъже не можете да приемете тази основна предпоставка, тогава никога няма да можете да пишете добре на жените.
Грег Рука
Емоциите са заразни. Всички го познаваме от опит. Знаете ли, след като изпиете наистина забавно кафе с приятел, се чувствате добре. Когато имаш груб чиновник в магазин, си тръгваш, чувствайки се зле.
Даниъл Голман
Виждам, че човечеството все още оцелява след всички опити да се самоунищожи и така предполагам, че законът на любовта управлява човечеството.
Дейвид Ричо
В известен смисъл религиозният човек не трябва да има собствени реални възгледи и всъщност е самонадеяно от негова страна да има такива. По отношение на сексуално-любовните връзки, брака и семейните отношения, бизнеса, политиката и почти всичко останало, което е важно в живота му, той трябва да се опита да открие какво биха искали от него да прави неговият бог и неговият клир; и той трябва преди всичко да изпълнява техните поръчки.
Албърт Елис
Някои неща са предназначени да бъдат - отнема ни само няколко опита.
Дж. Р. Уорд
Ясно е, че Писанието ни казва, че ни липсва способността да схванем безкрайния разум на Бога или начина, по който Той се намесва в живота ни. Колко арогантно от нас да мислим по друг начин! Опитът да се анализира Неговото всемогъщество е като амеба, опитваща се да разбере поведението на човека.
Джеймз Добсън
Мисля, че младите хора трябва да търсят опита, който ще ги извади от центъра.
Джеймс Мичънър
Японските филми на ужасите приемат сериозно бизнеса с плашенето. Няма опит за постмодернизъм или хумор. Те са невероятно меланхолични, със силно емоционално ядро, като същевременно остават абсолютно ужасяващи.
Джейн Голдман
Според моя опит има само една мотивация и това е желанието. Никакви причини или принцип не го съдържат или не се противопоставят.
Джейн Смайли
Според моя опит психотерапията в най-добрия случай е като двойна медитация - тя е като контейнер, в който можете да бъдете състрадателни и внимателни към себе си.
Джак Корнфийлд
Опитът ми е, че хората са много по-симпатични, ако те видят как нараняваш.
Дженифър Нивън
Наслаждавам се повече от всичко на това, че пътешествам на различни места и се срещам с различни хора. За мен това е важно. Това е нов опит, нови знания за живота и аз съм благодарен, че работата ми позволява нещо толкова интересно.
Дженсън Екълс
Всяко велико приключение трябва да бъде като последно. Всеки опит трябва да бъде като последен. Утре не съществува.
Джерард Уей
Моят съвет би бил да не пишете до 35. Имате нужда от малко опит и животът да ви поочука малко. Израстването е толкова трудно, че така или иначе вероятно няма да имате много емоции.
Джоана Тролъп
Само опитът може да даде окончателен отговор. Знанията, получени след няколко години от предложена комисия, биха стрували повече от обеми от просто твърдения и противоречия.
Джон Бейтс Кларк
Имате нужда от опит, приключения и изследвания повече, отколкото ви е необходима алгебра!
Джон Гатоу
Опитът да разгадая мистерията е това, което най-много ми харесва в писането.
Джон Ронсън
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
44
Следваща