Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 9
Успехът при мен дойде на 30 години. Може би не толкова бързо, както исках. Затова пък се научих да ценя всички свои достижение и ги ценя.
Ева Лонгория
Признаването на проблемите е половин успех в тяхното разрешаване.
Зигмунд Фройд
Войната, ваша светлост е празна игра. Днес успех, а утре - дупка...
Йосиф Бродски
Техниката е не умението да жонглираш с топка 1000 пъти. Всеки може да го направи, ако практикува. С такъв успех можете да работи в цирка. Техниката предполага способността да подадете с едно докосване, с правилната скорост, на удобния крак на вашия съотборник.
Йохан Кройф
Най-после преди два дни успях – не поради тежките си усилия, а с благодатта на Господа. Като внезапна светкавица загадката беше решена. Не мога да кажа каква беше проводящата нишка, която свърза това, което знаех преди, с това, което направи възможен моя успех.
Карл Фридрих Гаус
Успехът е нещо просто. Прави каквото е правилно, по правилния начин и в правилното време.
Арнълд Хенри Гласоу
Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да си съпричастен и с успехите му.
Оскар Уайлд
Бедата не идва сама, но и успехът също.
Ромен Ролан
Не забравяйте, че не винаги ще печелите. Някои дни най-находчивият индивид ще вкуси поражението. Но в този случай винаги има утре - след като сте направили всичко възможно, за да постигнете успех днес.
Максуел Малц
Да се стараеш да бъдеш самия себе си - единственото средство да имаш успех.
Стендал
Успехът означава, че лягаме да спим през нощта, знаейки, че нашите таланти и способности са използвани по начин, който служи на другите.
Мариам Уилямсън
Има физически характеристики, които се наследяват. Те включват неща като добър външен вид, висока интелигентност, физическа координация. Тези качества допринасят за успеха в живота, а успехът в живота е определящ фактор за оптимизма.
Мартин Селигман
Разликата между лудост и гений се измерва само с успех и неуспех.
Масаши Кишимото
Нещастието ни прави завистливи, а успеха - ненаситни.
Мейсън Кули
Ако имате успех, това е така, защото някъде, някъде, някой ви е дал живот или идея, която ви е тръгнала в правилната посока. Не забравяйте също, че сте длъжни на живота, докато не помогнете на някой по-малко щастлив човек, точно както помогнаха и на вас.
Мелинда Гейтс
Главното е борба, възпитание на характера, а успехите обезателно ще дойдат, ако постоянно работите над шахмата и истински го обичате.
Анатолий Карпов
Успехите удовлетворяват, понякога плашат, но не носят щастие.
Милен Фармер
По-късно, аз започнах все по-често да добивам успехи в решаващи партии. Възможно е понеже, аз осъзнах простото нещо: не само над мен надделява страхът, но и над моя противник.
Михаил Тал
Е, чувствам, че нося отговорността да представлявам страната си, където и да съм, и тази отговорност дойде с успеха, който имах през последните няколко години, не само аз, но и цялата група тенисисти, която идва от Сърбия. А спортистите като цяло в този момент са най-големите посланици, които страната ни има.
Новак Джокович
Само Америка ви кара да чувствате, че всички искат да бъдат като вас. Ето какъв е успехът: Всеки иска да бъде като теб.
Орнет Колман
Бих казал, че въпросът за работническото движение в Съединените щати не е структурен... няма връзка между успеха на работниците и как е структурирано движението на работната сила.
Анди Стърн
Доктор без интуиция не добива успех.
Парацелз
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
44