Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 8
Понякога заради успеха си се страхувам, че не съм бил добър баща. С първите две бях твърде силен, а с другите три бях твърде слаб.
Роберто Кавали
Първият принцип на успеха е желанието - да знаеш какво искаш. Желанието е засаждането на вашето семе.
Робърт Колиър
Бъди внимателен с успехът; той има тъмна страна.
Робърт Редфорд
Ако провалът не е опция, то и успехът не е.
Сет Годин
Литературната репутация се удавя във вълните на успеха. Реклама, търсене, вълнение - всичко се обръща срещу книгата, нейния автор.
Сирил Конъли
Има само три начина за справяне със секса. Той може да бъде удовлетворен; може да бъде репресиран; или може да бъде сублимиран. Последното в историята често е идеал и често е успех, но винаги е нестабилност.
Теодор Стърджън
Моята дефиниция за успех е да живеете живота си по начин, който да ви накара да почувствате тонус удоволствие и много малко болка - и поради начина си на живот, хората около вас изпитват много повече удоволствие, отколкото болка.
Антъни Робинс
Ако искате да постигнете успех, намерете някой, който е постигнал желаните резултати, и копирайте това, което правят, и вие ще постигнете същите резултати.
Антъни Робинс
Успехът или провалът в бизнеса е причинен повече от мисловното отношение отколкото от мисловният капацитет.
Уолтър Скот
Комерсиален успех и творчество - това са неразделни неща.
Филип Киркоров
Преследването на успех е като бягане след жена, която те е напуснала.
Франсис Форд Копола
Колкото по-високо се изкачваш по стълбата на успеха, толкова повече при вас се проявява проблема, и толкова по-сериозен той ще става.
Фреди Меркюри
Успехът не се нуждае от обяснение.
Шърли Темпъл
Чудесно е да празнуваш успехът си, но по-важно е умението да извличаш уроци от провалите си.
Бил Гейтс
Нашият успех наистина се основава на партньорства от самото начало.
Бил Гейтс
Постоянният успех прави от разбойниците добри бизнесмени.
Василий Ключевски
Множество малки успехи не са гаранция за голяма победа.
Василий Ключевски
Мога честно да кажа, че мен никога не ме е интересувал успехът от моя постъпка. Ако аз съм осъзнала, че постъпвам правилно, аз направила всичко, което зависи от мен, независимо от възможният резултат.
Голда Меир
Пожънах много успех още от самото начало. Никога не съм бил подлаган на изпитание за дълги периоди от време. Изпълних първата си професионална задача още когато бях в колежа. Подписах с агенцията на Уилиям Морис още преди да завърша.
Дензъл Уошингтън
Никога не позволявайте успехът да ви промени - никой не уважава такива хора.
Алекс Фъргюсън
Ако искате да добиете успех, избягвайте шест порока: сънливост, леност, страх, гняв, безделие и нерешителност.
Джеки Чан
Най-добрият път към успеха е да се влюбиш в това, което правиш.
Джеки Чан
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
44
Следваща