Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 7
Докато не дойдох в IBM, вероятно щях да ви кажа, че културата е само един от няколко важни елемента в състава и успеха на всяка организация - заедно с визията, стратегията, маркетинга, финансите и други подобни... Дойдох да видя, и през моето време в IBM тази култура не е само един от аспектите на играта, тя е играта. В крайна сметка една организация не е нищо повече от колективната способност на нейните хора да създават стойност.
Луис В. Герстнер
Бях научена да се стремя не защото имаше някакви гаранции за успех, а защото актът на стремеж сам по себе си е единственият начин да се запази вярата в живота.
Мадлин Олбрайт
Не позволявайте на един луд свят, да ви каже, че успехът е нещо друго освен настоящият момент.
Екхарт Тол
Не мога да ви дам формула на успеха, но съм готов да ви предложа формула за провал: опитайте да се харесате на всички...
Хърбърт Баярд Соуп
Суеверието си отива с успеха на цивилизацията.
Висарион Белински
Успехът се постига с продължителен труд и непрекъсната бдителност. Трябва да се борим – не се колебайте и не отстъпвайте и крачка назад.
Уилям Дженингс Брайън
Всеки път, когато приятел постигне успех, нещо в мен умира!
Гор Видал
Провалът е поучителен. Човек, който наистина може да мисли, научава толкова много от провалите си, колкото и от успехите си.
Джон Дюи
Имах добра политическа кариера, а сега имам добра бизнес кариера. Не съм постигнал най-големите успехи, но се справям много добре.
Дан Куейл
Онова, което материалният успех прави, е да ви предостави възможности да се съсредоточите върху други неща, които действително имат значение за вас. A това има смисъл не само във вашия, но и в живота на другите хора.
Опра Уинфри
Аз разбирам напълно, че нито един успех или постижение не може да бъде трайно, ако не се гради на истината и справедливостта, и затова няма да се ангажирам с никакви сделки, които не носят полза на всички участници в тях.
Наполеон Хил
Никой не може да гарантира успех във война - всички само обещават.
Уинстън Чърчил
Успехът е възможността да се събудиш сутринта и да заспиш вечерта, успявайки между тези две събития да правиш това, което истински харесваш.
Боб Дилън
Помислете много добре преди да говорите, защото вашите думи и влияние ще засадят семената на успеха или провала в съзнанието на друг.
Наполеон Хил
Ако човек не вярва в успеха, той има малък житейски опит.
Джоузеф Конрад
Добрите хора са добри, защото са стигнали до мъдростта чрез провала. Нали знаете, че от успехът получаваме твърде малко мъдрост.
Уилям Сароян
Защо пропагандата има много по-голям успех, когато предизвиква омраза, отколкото когато извиква приятелски чувства?
Бъртранд Ръсел
Не е наша политика да потискаме успеха.
Маргарет Тачър
Бях възбуден, в екстаз и изключително изненадан, че постигнахме успех.
Нийл Армстронг
Искаш да разбереш какво плаши хората? Успех. Когато не правите ходове и когато не изкачвате стълбата, всички те обичат, защото не сте конкуренция.
Ники Минаж
Успехът не е случайност. Това е преди всичко, тежка работа, настойчивост, изучаване, обучение, жертвоприношение и, накрая, любов към това, което правиш или се учиш да правиш.
Пеле
Не виждам нищо лошо в човешката черта на желанието. Всъщност го считам за неразделна част от нашия механизъм за успех. Привързването към това, което желаем, е причината за неприятностите. Ако трябва да го имате, за да бъдете щастливи, тогава отричате щастието на тук и сега.
Питър МакУилямс
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
44
Следваща