Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 6
Можете да бъдете обезкуражени от провал или можете да се поучите от него. Затова продължете напред и правете грешки, направете всичко, което можете. Защото, не забравяйте, че там ще намерите успех - от другата страна на провала.
Томас Дж. Уотсън
Успеха се достига и задържа от тези, които се мъчат и продължават да опитват.
У. Клемънт Стоун
Ако сте отсъствали по време на битката ми, не чакайте да присъствате по време на моя успех.
Уил Смит
Надявам се работата ми да е вдъхновила млади художници. Винаги съм се опитвал да запазя свободата си като художник и чувствам, че това е една от основните причини да имам успех.
Франк Фразета
Трябва да приемем, че не винаги ще взимаме правилните решения, че понякога ще прецакваме по царски начин - разбирайки, че провалът не е обратното на успеха, а част от успеха.
Ариана Хъфингтън
Обичам Америка. Обичам нашата свобода. И никъде човек като мен, клуб като мен не може да има успех с - откъде ще получа тази свобода на словото? Никъде не позволяват това.
Хауърд Стърн
Артист не може да се провали; успех е да бъдеш такъв.
Чарлз Кули
На човек не му е нужна любов. На него му е нужен успех. Изразен по един или друг начин. Това може да бъде любов, но съвсем не е задължително.
Чарлз Буковски
Устойчивостта е ключът към нашето оцеляване на тази планета и също ще определи успеха на всички нива.
Шари Арисон
С успеха на шоуто получавате възможност да обърнете внимание на нещата, в които вярвате.
Брадли Уитфорд
Имах големи успехи; Имал съм неуспехи, така че се уча от провала.
Гордън Рамзи
Научих, че грешките често могат да бъдат толкова добър учител, колкото успеха.
Джак Уелч
Успехът в бизнеса е по-малко функция на грандиозни прогнози, отколкото е резултат от възможността да се реагира бързо на реални промени, когато настъпят.
Джак Уелч
Най-добрата форма на отмъщение са множество успехи.
Джаред Лето
Веднага след момента на най-голямата трудност е успехът.
Джаред Лето
Искрено ненавиждам кино, което съзнателно или не убеждава, че капитализма, расизма, алчноста, концепцията за успех, християнството, семейството като потребителска единица е естествен порядък на нещата. Аз считам такова кино за опасно.
Джим Джармуш
Образованието ще помогне да оцелеете. Самообразованието ще ви доведе до успех.
Джим Рон
Простата истина е, че постоянството в добрите политики е единственият път към успеха...
Дийн Ачесън
Масовата комуникация, радиото и най-вече телевизията се опитват, не без успех, да унищожат всяка възможност за уединение и размисъл.
Еудженио Монтале
Не мисля за предишния си успех. Щастлива съм, че работата, която съм свършила, беше много успешна.
Алия
Успехът е намирането на удовлетворение в даването на малко повече от това, което правите.
Кристофър Рийв
Най-доброто нещо, което може да дойде с успеха, е знанието, че няма за какво да копнеете.
Лив Улман
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
44
Следваща