Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 4
Много мъже дължат успеха си на първата си жена, а втората си жена дължат на успеха си.
Джим Бакус
Не бъркайте известността с успеха. Мадона е едното, Хелън Келър – другото.
Ерма Бомбек
Въпреки че съм имал успех в изследванията си и когато бях луд, и когато не бях, в крайна сметка чувствам, че работата ми би била по-уважавана, ако мислех и е действах като "нормален" човек.
Джон Наш
Успехът е съвкупност от малки усилия, повтаряни ден след ден.
Робърт Колиър
Един от главните елементи за поддържането на успеха на настъплението е запазването на набраната инерция.
Джордж Маршал
Не можах да дочакам успеха и затова започнах без него.
Джонатан Уинтърс
Нищо не може да ви донесе успех, освен вие самите.
Наполеон Хил
Успехът не значи никога да не допускаш грешки, а само никога да не повтаряш една и съща грешка втори път.
Джордж Бърнард Шоу
И помни: Не можеш да изкачиш стълбата на успеха с ръце в джобовете!
Арнолд Шварценегер
Създай успех от своите неуспехи. Обезкуражаването и неуспеха са два от най-сигурните трамплини към успеха.
Дейл Карнеги
В живота се срещат много малко лесни успехи и окончателни неуспехи.
Марсел Пруст
Науката е ясно познание на истината, просвещение за разума, непорочно веселие на живота, похвала на младостта, опора на старостта, строителка на градове, полкове, крепост на успеха в нещастието, в щастието - украшение, винаги верен и безотлъчен спътник.
Михаил Ломоносов
Този, който не е готов да направи жертви никога няма да постигне голям успех.
Наполеон Хил
Успехът съдържа в себе си семената на собствения си упадък и спортът не е пощаден от този закон.
Пиер дьо Кубертен
Две са най-важните изисквания за успеха: първото - а се намираш на нужното място в нужното време, второто - да направиш нещо с това.
Рей Крок
Всичко това е успех и слава... какво може да бъде по-лошо!
Робърт Плант
Наградата за изкуството - не слава или успех, а опиянение. Ето защо даже съвършено бездарни писатели не са в състояние да се откажат да пишат.
Сирил Конъли
Действието се явява най-важният ключ към всеки успех.
Антъни Робинс
Във всеки проект най-важния фактор се явява вярата в успеха. Без вяра успеха е невъзможен.
Уилям Джеймс
Вие не можете да достигнете успех в инвестициите, ако не можете да мислите независимо.
Уорън Бъфет
Голям успех може да се отдаде на бездействие. Повечето инвеститори не могат да устоят на изкушението постоянно да купуват и продават.
Уорън Бъфет
Иронично е, че когато бях на 32, вероятно в най-великият момент в кариерата ми, с "Кръстникът", който имаше такъв огромен успех - аз дори не бях наясно с него, тъй като бях отново някъде другаде, спазвайки краен срок.
Франсис Форд Копола
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
44
Следваща