Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 36
В днешно време има толкова много рекламен шум, че хората бъркат успеха с истинските постижения.
Дейвид Лодж
Завистта е страничен продукт на успеха.
Дейвид Никълс
На мен са ми известни начини за правене на пари, за които вие нямате и понятие. Начинът "добре и непрестанно да се извършва тежка работа" никога не води към истински успех.
Дейвид Рокфелер
Успехът избягва човека, който няма идеи.
Дейвид Шуорц
Човекът, решен да постигне максимален успех, научава принципа, че напредъкът се прави стъпка по стъпка.
Дейвид Шуорц
Ако искате да постигнете успех със Суперзвездите, трябва да се състезавате в тяхната лига и да играете според техните правила. Ако го направите обаче, има съвсем реална опасност да станете като тях. Със своите ухапвания Суперзвездите създават повече нови вампири, отколкото всички останали типове вампири, взети заедно. Не влизайте в техния свят, освен ако не знаете как да излезете. Много тях са били изгубени.
Албърт Дж. Бърнстайн
Ханс много пъти ми е казвал, че успешната, ах, извинете, внезапна смърт на партньор е важен компонент на бизнес успеха. Понякога по-важно от смъртта на конкурента.
Денис Драгунски
Ще има трудности, пред които да се изправим по пътя към успеха. Можете да преодолеете бурите.
Денис Остин
Някои хора се раждат с огън в себе си. Волята за успех. Това не е научено поведение. Това е просто някакъв неизвестен биологичен фактор, който ги кара да се опитват повече.
Дж. А. Конрат
В работата с топ лидери и мислещи философи от нашето време ще ви кажа, че сред техните тайни на успеха е редовната практика да признават и оценяват това, което имат. Той може да предложи оракул в бъдещето, защото не само ви казва къде се намирате, но също така помага да се изясни къде искате да отидете в живота.
Джак Канфийлд
Първите десет години, след като излязох от аспирантура, учих успех. Прочетох всяка книга, до която стигнах, и взех всяко обучение, което намерих, и това ми позволи да стана експерт в тази област. Научих се как да създам високо самочувствие и успех в собствения си живот и в живота на другите.
Джак Канфийлд
Успехът е да имате кариера, която обичате с всяко влакно в тялото си.
Джак Уайт
Една от причините, поради която технологията има тенденция да се произвежда, е зависимостта на новите успехи от решаването на стари, по-прости задачи.
Джаред Даймънд
Отказването е избор. Повечето хора, изправени пред предизвикателства, напускат твърде рано - често прави, тъй като са на върха на успеха.
Джеб Блаунт
Последователността е ключът към успеха във всяка работа.
Джейми Форд
Успехът идва от непрекъснатото разширяване на вашите граници във всяка посока - творчески, финансово, духовно и физически. Винаги се питайте, какво мога да подобря? С кого още мога да говоря? Къде другаде мога да търся?
Джеймс Алтъчър
Пътешествието за истински успех и трайни лидерства започва с вътрешното пътуване към душата.
Джеймс Артър Рей
За да превърна мизерията, болестите и неуспеха в радост, здраве, успех и просперитет, трябва да мисля, говоря и действам по начини, които са точно обратното на това как повечето хора мислят, говорят и действат.
Джеймс Артър Рей
Времето е мярката за успех.
Джеймс Борг
Бих предпочел да повярвам в нещо и да страдам за това, отколкото да се плъзна в успеха без мнения.
Джеймс Гарфийлд
Няма значение колко успешен или неуспешен сте в момента. Важното е дали вашите навици ви водят по пътя към успеха. Трябва да бъдете много по-загрижени за текущата си траектория, отколкото за текущите си резултати.
Джеймс Клиър
Никога правителството не е стартирало под егидата толкова благоприятно, нито някога успехът е бил толкова пълен.
Джеймс Мънро
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
44
Следваща