Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 30
Успехът е наркотик от който е най-трудно от всичко да се откажеш.
Серж Брюсоло
Ненасилствената техника не зависи от нейния успех от добронамереността на потисника, а по-скоро от непрестанната Божия помощ.
Сесар Чавес
Професионалният успех е средството, а не целта.
Скот Галоуей
Ако постигнете всичко сами, ще се почувствате като напълно нов човек. Човек, който заслужава успех.
Софи Кинсела
Намирането на вътрешен успех е най-добрият, най-лесният и всъщност единственият начин да постигнете и да се насладите на всичко останало в живота.
Спенсър Джонсън
Забавлявам се повече и се радвам на повече финансов успех, когато спра да се опитвам да получа това, което искам, и започна да помагам на другите хора да получат това, което искат.
Спенсър Джонсън
Никога не мисля за американските, френските или другите зрители. Или за журито на някой фестивал - за мен това е абсолютно безинтересно. Мен ме интересува успех в моята страна.
Станислав Говорухин
Винаги е било за предпочитане успехът на жената да се приписва на нейната красота, а не на мозъка й, да я свежда до сумата от нейния сексуален живот.
Стейси Шиф
Спрете просто да се радвате за другите, които живеят своите визии. Ангажирайте се за собствения си успех и следвайте стъпките, необходими за постигането му.
Стив Мараболи
Приятелите никога не си изневеряват, не се възползват и не лъжат. Приятелите не се шпионират един друг, но нямат тайни. Приятелите се радват на успехите на другия и са отчаяни от провалите. Приятелите служат един на друг, кърмят се взаимно. Приятелите дават един на друг, тревожат се един за друг, винаги са готови да помогнат. Перфектното приятелство рядко се постига, но на върха си е екстаз.
Стивън Амброуз
Успехът води до застой, а застоят води до поражение.
Стивън Бруст
Ключът към успеха на Турция е способността й да се преоткрива, когато времето се променя.
Стивън Кинзър
Истинският успех се явява успеха в отношенията със самият себе си. Успехът се състои не в притежаването на имущество, а в самообладание, в победата над самите себе си.
Стивън Кови
Ето защо хората, които търсят групов поток, често се присъединяват към стартиращи компании или работят за себе си. Серийните предприемачи продължават да започват нов бизнес както заради изживяването, така и за допълнителния успех.
Стивън Котлър
Запомнете това, не е нужно да сте важни, специални или бляскави; всичко, от което всъщност се нуждаете, е успех и удоволствие от това, което решите да правите с живота си. Не е нужно да станете нещо в очите на другите, трябва само да станете нещо в собствената си реалност. От това смирено отношение струи сладко спокойствие, което идва естествено от личното изцеление и духовното помирение.
Стюарт Уайлд
Тайната на успеха е да подчините егото си и да служите на другите.
Стюарт Уайлд
Ако мотивацията ви за придобиване на пари или успех идва от неподдържащ корен като страх, гняв или необходимостта да се "докажете", парите ви никога няма да ви донесат щастие.
Т. Харв Екър
Можете да имате всички знания и умения по света, но ако вашият "план" не е готов за успех, вие сте финансово обречени.
Т. Харв Екър
По-голямата част от хората нямат вътрешна готовност да печелят и съхраняват големи суми, както и да се противопоставят на изкушенията, неизбежните спътници на парите и успеха. Това, приятели мои, е основната причина за тяхната бедност.
Т. Харв Екър
Няма число или ниво на успех, което да ме накара да си помисля: "Уау, не мислех, че това е възможно."
Такър Макс
Вероятно най-доброто обяснение за моя успех и за успеха на други писатели в Интернет е, че навлизаме в жанр или ниша, която трябва да бъде запълнена, а не е.
Такър Макс
Театралният успех е предимно две променливи: кой е дистрибуторът и колко пари харчи.
Такър Макс
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
44
Следваща