Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 3
Една минута решава изходът на битката; един час – успехът на кампанията; един ден – съдбата на империята.
Александър Суворов
Успехът е по-опасен от провала – вълните се разбиват в много по-широк бряг.
Греъм Грийн
За тайните на успеха преди всички разсъждават неудачниците.
Марсел Ашар
Всеки човек в течение на деня има не по-малко от десет възможности да промени живота си. Успехът идва при този, който умее да ги използва.
Андре Мороа
Отложете до утре само онова, което не искате да довършите до смъртта. Действието е ключът към успеха.
Пабло Пикасо
Величието е толкова често учтив синоним на голям успех.
Филип Гедала
Успехът не ме развали: аз и преди бях напълно непоносима.
Фран Лебовиц
Истинският сериозен стремеж към всяка цел е половината от успеха в достигането й.
Вилхелм фон Хумболт
Ключът към успеха е желанието. А то постоянно гори в мен.
Ал Пачино
Случва се измамата да донесе успех, но тя винаги приключва живота със самоубийство.
Джубран Халил Джубран
Най-важното нещо в езика за програмиране е името на езика. Езикът не би имал успех без добро име. Аз наскоро измислих много добро име, а сега остава само да изобретя подходящ език.
Доналд Кнут
За успеха на един човек съдя не по това колко високо е стигнал, а по това как отскача, когато се удари в дъното.
Джордж Патън
Успехът е докъде ще отскочиш, след като си ударил дъното.
Джордж Патън
Желанието за успех е като смазка за тайната проституция на душата.
Норман Мейлър
Най-добрия знак за успех за един учител е, когато може спокойно да каже - "Децата вече се справят така, сякаш ме няма"
Мария Монтесори
Без значение колко успех имате, не можете да продължите да работите заедно, ако не можете да комуникирате.
Мат Камерън
Успехът поражда успех, така както парите идват от пари.
Никола дьо Шамфор
Парите са лош показател за успеха. По-лош е само славата.
Ричард Брансън
Величието няма нищо общо с резултатите или с успеха.
Георг Брандес
Не мисля, че има друго толкова съществено качество за всеки вид успех, като настойчивостта.
Джон Д. Рокфелер
Успех е когато е вълнува всяко нещо на света, освен парите.
Джони Кеш
Писането е много умишлено. Романист вероятно би могъл да проведе военна кампания с известен успех. Те със сигурност биха могли да управляват държава.
Колм Тойбин
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
44
Следваща