Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 29
Ако трябва да избера едно качество, една лична характеристика, която считам за най-силно свързана с успеха, независимо от областта, бих избрал чертата на постоянството. Решителност. Волята да издържиш до края, да бъдеш съборен седемдесет пъти и да станеш от пода, казвайки: "Ето го номер седемдесет и едно!"
Рич Девос
Печалбите трябва да се оценяват като морални или неморални според това как са спечелени и как се разпореждат с тях. Без нов барометър оставаме със стария барометър – печалба заради самата нея, независимо дали е устойчива или в крайна сметка разрушителна. Но в рамките на един седемдневен уикенд, когато се използва резервоар от талант, бъде намерено призвание, създадено е истинско, добре закръглено определение за успех, хората може да осъзнаят, че работят не за парите, а буквално за и върху себе си. И какво освобождаващо осъзнаване е това.
Рикардо Семлер
Не е нужно да представлявате непогрешимост. Споделяйте успехите си, но също така бъдете открити за неуспехите си.
Ричард Кош
Що се отнася до образованието на децата, мисля, че трябва да бъдат обучавани не на малките добродетели, а на големите. Не спестявания, а щедрост и безразличие към парите; не благоразумие, а смелост и презрение към опасността; не хитрост, а откровеност и любов към истината; не дипломация, а любов към ближния и себеотричане; не желанието за успех, а желанието да бъдеш и да знаеш.
Роб Римен
Колкото по-голям е успеха, толкова повече той граничи със несъстоятелността (както шедьовър в живописта граничи с безвкусицата).
Робер Бресон
Кое ми помогна да достигна такъв успех във футбола? - съветите на моя баща, огромното желание да играя и Бог.
Роберто Карлош
Успехът в живота не е задължително да води началото си от академичен успех.
Робърт Дж. Стърнбърг
Ако наистина искате да постигнете успех и наистина искате да бъдете щастливи, нямайте работа, имайте цел. ... Когато имате цел, целият свят е вашият офис.
Робърт Холдън
Ангажирането с щастие увеличава шансовете ви за успех.
Робърт Холдън
Работата на майката е да научи децата си да не се нуждаят повече от нея. Най-трудната част от тази работа е да приемеш успеха.
Рошел Уайнстийн
И винаги е чувствал, че успехът, когато дойде, трябва да бъде толкова голям, колкото моята любов към балета. Струваше ми се, че това е условие за сделката с живота.
Рудолф Нуреев
Нямаме намерение да се проваляме. Единственият въпрос е колко голям успех ще имаме.
Рупърт Мърдок
Част от успеха ми е, защото съм много старомодна.
Рут Уестхаймер
Успехът всъщност не е нищо повече от запис на провал. За да бъдеш успешен означава, че трябва да си готов да се провалиш повече от всеки друг.
Саймън ван Буй
Мисля, че можем да измерваме успеха само по степента на собственото си щастие.
Саймън Пег
Моята религия е успехът. Аз съм ковачът на своето щастие.
Саймън Монтефиоре
Нашите борби са краткосрочните стъпки, които трябва да предприемем по пътя си към дългосрочен успех.
Саймън Синек
Много са приятели на успеха на реформацията, а не на реформацията.
Самюел Ръдърфорд
Постигнахме големи успехи, но нашето бъдеще не зависи от миналите ни успехи. Ще става въпрос за това дали ще измислим неща, които наистина ще движат нашето бъдеще.
Сатя Надела
Този свят е най-добрият ви учител. Във всичко има поука. Във всяко преживяване има поука. Научете го и станете мъдри. Всеки провал е стъпало към успеха. Всяка трудност или разочарование е изпитание за вашата вяра. Всяка неприятна случка или изкушение е изпитание за вашата вътрешна сила. Следователно нула отчаяние. Марш напред герой!
Свами Шивананда
По същия начин бракът не означава успех на любовта. Важното е как оценявате живота си. Самотата не е признак на провал, ако решите да изчакате, докато срещнете правилния мъж и изживеете живота си така, както искате. Не позволявайте на другите да ви определят какъв е вашият успех!
Анита Найк
Всяко действие, което предприемете, ви приближава малко по-близо до успеха и в същото време всяко бездействие ви държи далеч от това, което наистина искате.
Анита Найк
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
44
Следваща