Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 28
Аз съм фанатик на Порто. Това е моят роден клуб, за който съм се бил още от хлапе. Идеята да оглавя Порто за мен е авантюра, но все пак аз съм уверен в това, че мога да доведа до успех този клуб.
Андре Вилаш-Боаш
Успехът във войната е невъзможен, ако всеки изпълнява само тези заповеди, които му се струват разумни и необходими.
Ото Кариус
Успехът идва само за онези групи, които преодоляват твърде човешките поведенчески тенденции, които корумпират екипите и пораждат дисфункционална политика в тях.
Патрик Ленсиони
Успехът разделя приятелите.
Патриша Корнуел
Успехът няма вкус или мирис и когато свикнеш с него, все едно не съществува.
Педро Алмодовар
Разбира се, човек е просто обречен на успех, ако влага цялата си сила в работата си.
Пенелопе Фицджералд
Човекът остава огромен и непостижим успех.
Пиер Теяр дьо Шарден
Ключът към успеха не е просто да мислим за това, което правим, а да правим нещо за това, което мислим.
Питър Сендж
Силата на волята е толкова разпространена сред много успешните хора, че мнозина виждат нейните характеристики като синоним на успех.
Питър Сендж
Успехът не се измерва със списъци с бестселъри. Някои видове страхотни книги се продават много добре; други видове страхотни книги не се продават много. Но и двете са страхотни.
По Бронсън
Неправилното предположение, че живеем в свят на оскъдни ресурси, не е попречило на повечето хора да постигнат икономически успех. През вековете този възглед за света с нулева сума е бил отговорен за войните, революциите, политическите стратегии и човешките страдания с неизмерими размери.
Пол Зейн Пилзър
Поставянето на цели е най-важният аспект от всички планове за подобрение и личностно развитие. Доверието е важно, решителността е жизненоважна, определени личностни черти допринасят за успеха, но всички те се фокусират при поставянето на цели.
Пол Майер
Физикът, в своето изследване на природните явления, има два метода за постигане на напредък: (1) методът на експеримента и наблюдението и (2) методът на математическите разсъждения. Първото е просто колекция от избрани данни; последното позволява да се направят изводи за резултати за експерименти, които не са били извършени. Няма логична причина вторият метод изобщо да е възможен, но на практика е установено, че той работи и има разумен успех.
Пол Дирак
Горещото желание е най-големият мотиватор на всяко човешко действие. Желанието за успех имплантира "съзнание за успех", което от своя страна създава енергичен и постоянно нарастващ "навик за успех".
Пол Майер
Навреме прочетена книга е огромен успех. Тя е способна да измени живота, както не може да го измени никой добър приятел или наставник.
Пьотър Павленко
Цялата тайна на успеха в публичното говорене е да говорите с хората, а не да говорите пред тях!
Радислав Гандапас
Аз не очаквах успех. Аз бях готов за него.
Райън Рейнолдс
Никога не вярвам на никого, който е по-развълнуван от успеха, отколкото от това, което прави това, в което иска да бъде успешен.
Рандал Мънро
Често, в пораженията е скрит успех. Важно е само навреме да го видите.
Рей Долби
Бизнес успехът съдържа семената на собственото си унищожение. Колкото по-успешни сте, толкова повече хора искат част от вашия бизнес и след това още една част и после още една, докато не остане нищо.
Андрю Гроув
- Ние с вас сме адвокати - и това е важно. И докато си спомняме това, успехът ни очаква.
Андрю Нидърман
Хората, които постигат най-високи нива на успех - независимо дали в бизнеса или в отглеждането на семейства, или просто в откриването на реализация и удовлетворение и цел в живота - са тези, които поставят фокуса си върху други хора, а не върху себе си.
Рич Девос
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
44
Следваща