Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 27
Тайната на вашия успех се крие в това да се обградите с устойчива любов и това започва с това да обичате себе си. Това е най-трудното ви предизвикателство. Чрез стотици часове, прекарани в тренировки, наблюдавах общ модел - можем лесно да изразим любовта си към други хора, притежания или опит, но е трудно да кажем, че обичаме себе си.
Найджъл Къмбърланд
Не е нужно да сте милионер, за да се чувствате успешни или да бъдете успешни. Финансовото богатство е само един от многото възможни показатели за успех. За да постигнете мечтите и житейските си цели обаче ще ви трябват пари. А направата му изисква финансово планиране и поставяне на цели. Не знам нито един успешен човек, който да е могъл просто да игнорира финансите си.
Найджъл Къмбърланд
Много малко хора могат да постигнат успех в кариерата си, без да се налага да управляват, контролират и ръководят други хора... на практика всеки е част от екип и в един момент от работния си живот трябва да поеме ръководна роля - макар и само да председателства екип среща или проект в отсъствието на шефа им.
Найджъл Къмбърланд
Толкова много хора се отказват твърде лесно и в резултат никога не постигат нивото на успех в работата, което иначе би било възможно.
Найджъл Къмбърланд
Какво означава за вас успехът? Какъв успех бихте искали в живота си?
Найджъл Къмбърланд
Успехът е постигането на произволен брой възможни цели, мечти, стремежи или цели. Това е много лично и уникално за вас. Най-голямото ви желание може да бъде идеята на някой друг за ада; може да искате да бъдете награждаван готвач, докато вашият най-добър приятел мрази готвенето.
Найджъл Къмбърланд
Мечтите са горивото за вашия успех. Без тях никога няма да има смислен и траен успех в живота ви. Подобно на автомобилен двигател без висококачествено гориво, рискувате да живеете живот, който никога не започва.
Найджъл Къмбърланд
Истинският успех е да помогнеш на други хора да успеят. Да бъдеш добре образован в общество с нарастваща неграмотност не е истински успех; нито трябва да бъдете добре хранени и здрави, докато милиони умират от недохранване.
Найджъл Къмбърланд
Предизвикателството изобщо не е да знаеш колко си умен, а по-скоро да разбереш какви интелектуални способности ти трябват, за да имаш успех в определени области от живота.
Найджъл Къмбърланд
Ключът на успеха на всяко дело е такъв: да бъдеш уверен в това, което правиш. Но и да го направиш, разбира се. Това е цялата мъдрост.
Наталия Шчерба
За успех в браха е необходима взаимна и безкористна любов и дълбока, дълга преданост един към друг.
Ник Вуйчич
Нашият ум прави инвентаризация на минали събития и ги използва, за да прогнозира вероятността за успех в бъдеще. В зависимост от информацията, която събира, ние или се движим напред - или реакцията на страха се задейства и напредъкът напред се заобикаля.
Ник Ортнър
Това, че се борите, НЕ означава, че се проваляте. Всеки голям успех изисква някаква борба, за да стигнете до там.
Ники Гамбъл
Дори ако сте на върха на кариерата си и почти всеки е на някакъв тип стълбица към успеха и чака да стигне до върха на професията си, но дори и да стигнете до там, достатъчно ли е? Така че помислете за това сега, а не когато стигнете там и не сте мислили за това преди.
Ники Гамбъл
Да си възрастен означава да знаеш, че има нещо повече от това да имаш любовта на живота си или другите глупости, които изпълват страниците на списанията: да се справяш добре, да живееш страстите си, да бъдеш с голям успех. Защото има и време, смърт и безкрайна война, която животът води срещу вас. Да бъдеш в двойка означава да се вкопчиш в спасителен сал, клатушкащ се на ръба на пропастта.
Никола Матийо
Това, което направи успехът, ми предостави много възможности и не е задължително да съм се научил да казвам "не", както трябва.
Ноа Хоули
Успехът ми има много общо с личния ми живот. Пораснах много, като първо станах съпруг, а сега баща. Животът ми е в правилната посока. И това помага на играча да процъфтява. Едно нещо е свързано с другото. Личният ми живот ми помогна.
Новак Джокович
Това е много важно и успехът ми много зависи от хармонията, която чувствам в личния си живот. За мен е важно да бъда щастлив в личния си живот. И ако продължи, мога да продължа да играя тенис.
Новак Джокович
Същността на човека е несъвършенството. Провалът е просто цена, която плащаме, за да постигнем успех. Ако се научим да приемаме тази нова дефиниция за провал, тогава сме свободни да започнем да вървим напред - и да се проваляме напред.
Норман Казънс
Несигурността е мястото, където се случват нещата. Там чакат възможностите - за успех, за щастие, за истински живот.
Оливър Бъркман
Човек, който иска да преуспее трябва да мисли за успеха и смело да гледа напред. Той трябва да умее да мисли прогресивно, творчески, конструктивно, изобретателно и, което е по-важно от всичко да бъде настроен оптимистично.
Орисон Сует Марден
Решителният човек е невъзможно да не достигне до успех. Поставете на пътя му камъни за пречки, и той ще ги превърне в етапи, по които ще се изкачва към величието.
Орисон Сует Марден
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
44
Следваща