Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 24
Не ме съдете по успеха, съдете ме по това, колко пъти съм падал и после съм ставал отново.
Нелсън Мандела
Искам да се запомни, че няма нищо по-трудно за планиране, по-съмнително за успех и по-опасно за управляване от нова система. Защото инициаторът е обект на враждебност от страна на всички, които биха спечелили от запазването на старите институции; и обект на безразличие от страна на онези, които биха спечелили от новите.
Николо Макиавели
Ако в света на истините всичко се решава от доказателството, то в света на фактите, решаващ роля има успехът.
Освалд Шпенглер
Ако искаш да имаш успех в живота си, търси го в себе си, а не вън от себе си. Отвън са само условията на живота.
Петър Дънов
Успехът възвишава дори малките по природа характери.
Плутарх
Както разделянето на ръката на пръсти въобще не я е отслабило, а напротив, направило я е по-ловка и удобна за използване, така и владетелят, приобщавайки към държавните грижи и други, достига чрез съвместните усилия до много по-голям успех.
Плутарх
Когато един народ мълчи, навярно е вцепенен от успехите си!
Радой Ралин
Най-добрата проверка за характера на човека е не как се държи при успех, а как търпи поражение.
Реймънд Моли
Успехът на един човек винаги стимулира цяло едно поколение към усърдие и мъжество.
Стефан Цвайг
Успехът във войната зависи не от оръжието, а от паричните средства, благодарение на които оръжието носи полза.
Тукидид
Успехът не е никога окончателен. Провалът, не е никога фатален. Единственото важно е смелостта.
Уинстън Чърчил
Ако често сме недоволни от тези, които преговарят от наше име, причината е, че почти всякога те пренебрегват интересите на приятелите си в интерес на успеха в преговорите, който става техен личен успех поради честта, че са успели в почина си.
Франсоа дьо Ларошфуко
На война повечето хора се излагат достатъчно на опасност, за да спасят честта си, но малцина са готови да се излагат всякога толкова, колкото е необходимо за успеха на целта, за която воюват.
Франсоа дьо Ларошфуко
Всяка идея, която не е достатъчно невъзможна и луда за другите, не би имала успех!
Хенри Форд
Малцина оправдават доброто поведение, когато не е имало успех.
Шарл дьо Сент-Евремон
Твоите успехи са и мои успехи, а моите успехи са си само мои успехи.
Игор Джамбазов
Когато тръгнеш да се изкачваш по стълбата на успеха, не бъди жесток с останалите, защото можеш да ги срещнеш на връщане.
Таня Богомилова
Производството на мляко е една от големите успехи на Индия.
Абхиджит Банерджи
Мога само да застана и да погледна мирното лице пред мен, усмихвайки се на вечния мир, сякаш казвайки, че смъртта не е толкова страшна, както мислихме, и се да се чудим на провидението, което ни донесе страх вместо облекчение, усложнения вместо облекчение, разочарование вместо успех.
Ана Катрин Грийн
Преди всичко признайте, че ако сте имали успех, сте имали и късмет - а с късмета идва и задължението. Дължите дълг, и то не само на вашите богове. Дължите дълг на нещастника.
Майкъл Луис
Ако една стратегия отговаря на цел: тя работи. Ако една стратегия отговаря на целта: това е успех.
Майкъл Портър
Бизнесът трябва да свърже отново успеха на компанията със социалния прогрес. Споделената стойност не е социална отговорност, филантропия или дори устойчивост, а нов начин за постигане на икономически успех. Не е на границата на това, което правят компаниите, а в центъра. Вярваме, че това може да доведе до следващата голяма трансформация на бизнес мисленето.
Майкъл Портър
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
44
Следваща