Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 22
От успеха в неблагоприятна обстановка се ражда увереност.
Джаки Колинс
Радостта на поета е в самото творчество, а не в постигнатия успех.
Джек Лондон
Ако искате да постигнете успех в определена област, постоянството е едно от ключовите качества.
Джордж Лукас
Успехът е много трудно нещо. Много по-трудно е, отколкото може да се помислите.
Джордж Лукас
Част от причината моите приятели и аз да постигна успех е, че винаги си помагахме.
Джордж Лукас
Произраелското лоби постигна забележителни успехи в потушаването на критиките. Политиците го оспорват на свой риск поради способността на лобито да влияе върху политическия принос.
Джордж Сорос
Единственото нещо, което би могло да ме нарани, е, ако успехът ми ме насърчи да се върна към детските си фантазии за всемогъщество - но това едва ли ще се случи, докато оставам ангажиран на финансовите пазари, защото те постоянно ми напомнят за моите ограничения.
Джордж Сорос
Успеха и живота сами по себе си нямат за мен никакво значение, ако заедно с тях няма жена и деца. Те са за мен всичко.
Джуд Лоу
На върха на успеха - самота и студ... самота и студ.
Джуди Гарланд
Успеха има тенденция да идва не при този, който не прави грешки, понеже той също има тенденция да не рискува. По-често успеха идва при този, който осъзнава, че живота е високопроцентов бизнес. Не си струва да се критикуват тези, които правят грешки, защото последните ще ги поправят и ще продължат да работят над основните задачи.
Доналд Ръмсфелд
Готовността е ключът към успеха и победата.
Дъглас Макартър
На изследователя са познати разочарованията; дълги месеци в неправилно направление, неуспехи. Но неуспехите биват полезни; ако добре се анализират, те могат да помогнат за постигане на успех.
Александър Флеминг
Човек дължи успеха си на творчеството си. Никой не се съмнява в необходимостта от това. Той е най-полезен в добри времена и съществен в лоши.
Едуард де Боно
Солидното богатство на застрахователните компании и успехът на тези, които организират хазарт, са някои индикации за печалбите, които трябва да се извлекат от ефективното използване на случайността.
Едуард де Боно
Ето я и моята формула за успеха - ставай рано, работи до късно и извличай нефт от кладенците си.
Жан-Пол Гети
Успех - това е стълба, на която не можеш да се катериш, държейки ръцете в джобовете си.
Зиг Зиглар
Понякога рядкостта на книгите вреди на успеха на знанията; в момента от изобилие и объркване, пречещо на собственото мислене.
Карл Юлиус Вебер
Образователният успех трябва да се измерва с това колко силно е желанието ви да продължите да учите.
Алфи Кон
Стачката и борбата предхождат успеха, дори в речника.
Крисчън Слейтър
Нещастията биват два вида: първите са нашите собствени неуспехи, а вторите, успехите на останалите.
Амброуз Биърс
Най-важната черта на моя характер, определила успеха ми, това е способноста да оспорвам общоприетите истини, съмнявайки се в експертите и задавайки въпроси на авторитетите.
Лари Елисън
Колкото по-уверено правите залог върху човешката глупост, толкова повече шансове имате за успех.
Лион Фойхтвангер
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
44
Следваща