Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 20
Като президент Рейгън работеше много добре с демократите, за да постигне големи успехи. Истина е, че той намали размера на правителството, оряза федералните данъци и елиминира много регулиращи разпоредби, но той също така вдигна някои данъци, когато това се наложи.
Арнолд Шварценегер
Намирането на добри партньори е ключ към успеха във всичко: в бизнеса, в брака, и особено – в инвестирането.
Робърт Кийосаки
Самомнението е спънка към успеха.
Бион
Наличието на повече успех ви позволява повече свобода да поемате повече рискове и да правите неща.
Марк Уолбърг
Успехът за мен е просто да имам работа и да накарам студиото да се чувства уверено, че мога да изляза там и да направя филм, на който хората ще се радват.
Марк Уолбърг
Считат, че успеха идва при тези, които стават рано. Не: успеха идва при тези, които стават в добро настроение.
Марсел Ашар
Можете да започнете без надежда за успех, както и да продължите въпреки провала.
Марсел Паньол
Както в танца, така и в живота, изпълнението на определен набор от физически и интелектуални действия води до успех, усещане за собствено същество и душевно спокойствие.
Марта Греъм
Без значение как сте облечени днес и колко пари имате. Защото успехът се постига само от онези, които се стремят към него.
Наполеон Хил
В източника на цялото богатство и успех лежи мисълта!
Наполеон Хил
Никой няма достатъчно опит, образование, способности, знания, необходими за успех!
Наполеон Хил
Между неудачникът и човекът който е преуспял има само една разлика - разликата в навиците им. Добрите навици са ключ към успеха, а лошите навици са плътно затворени врати в бъдещето.
Ог Мандино
Успехът в икономиката на знанието идва при онези, които познават себе си - своите силни страни, своите ценности и как се представят най-добре.
Питър Дракър
Когато почти през цялото време търпиш неуспех, не трябва да се наслаждавате на случайния успех.
Пол Остър
Майка ми смяташе, че залогът за успеха се крие в кожата. За разлика от нея не бях индийска красавица, но в страна, където живеят хора, чиято кожа има цвят на кафе, моята беше като чай с много мляко. Ценен, прекрасен цвят.
Рани Маника
Нищо не успокоява така леко, като успеха. Не чакайте, когато се случи.
Рей Крок
Излишъкът е успех.
Роберто Кавали
Мъжът, който наистина е спечелил любовта на една добра жена на този свят, не ме интересува дали умира в канавката като просяк - животът му има успех.
Робърт Ингерсол
Завистта на другите художници винаги е била мерило за моят успех.
Салвадор Дали
Дискомфортът носи ангажираност и промяна. Дискомфортът означава, че правите нещо, което е малко вероятно другите да направят, защото се крият в комфортната зона. Когато вашите неудобни действия доведат до успех, организацията ви възнаграждава и ви връща за още.
Сет Годин
Чувал съм за успехите на бързите военни походи, а не слушал за успехите на продължителните. Нито е една страна не извлякла изгода от дълги войни.
Сун Дзъ
Жизнено важна съставна част от успеха е това да не знаеш, че измисленото от вас е невъзможно да се изпълни.
Тери Пратчет
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
44
Следваща