Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 18
Комбинацията от успех в бизнеса е: Правете това, което правите по-добре и правете повече от това, което правите.
Дейвид Шуорц
Вълнението няма да ме спре на пътя към успеха.
Деми Ловато
Крайният успех на масонството зависи от интелигентността на неговите ученици.
Албърт Маккей
Ако обичате работата си, ако ви харесва, вече сте с успех.
Джак Канфийлд
По-голямото самочувствие води до по-голям успех, а по-големият успех поражда по-високо самочувствие, така че продължава да се увеличава.
Джак Канфийлд
Няма да продам душата си на дявола, но искам успех и не мисля, че това е лошо.
Джейда Пинкет Смит
Колкото по-спокоен и уравновесен е човек - толкова по можеш е неговият и потенциал и толкова повече ще бъде неговият успех в добрите и достойни дела. Невъзмутимостта на разума е едно от най-величайшите съкровища на мъдроста.
Джеймс Алън
Липсата на увереност, понякога редуваща се с нереалистични мечти за героичен успех, често води до отлагане и много изследвания предполагат, че прокрастинаторите са самоинвалиди: вместо да рискуват да се провалят, те предпочитат да създадат условия, които правят успеха невъзможен, рефлекс, който разбира се създава порочен кръг.
Джеймс Суровецки
Ако това, че най-голямата компания беше гаранция за успех, всички щяхме да използваме компютри на IBM и да шофираме Дженеръл Мотърс автомобили.
Джеймс Суровецки
Да се отдадеш на някого на някого, да работиш усилено и да създаваш е тайната на успеха. Най-добрият начин да бъдеш художник е да твориш.
Джерард Уей
Повечето хора няма да свършат тежката работа, необходима за улесняване на успеха. Не бъдете като повечето хора.
Джефри Гитомър
Любовта към това, което правите, съчетана с вярата ви в това, което правите, няма да определи успеха ви. То ще определи колко усърдно ще работите и колко ще сте посветени на това. Успехът просто се показва от там.
Джефри Гитомър
Когато повярваш, невъзможното става възможно. Това, в което вярвате, ще се превърне в истината. Вашият оптимизъм днес ще определи нивото ви на успех утре. Не гледайте на предизвикателствата си; погледнете нагоре и погледнете в бъдещето. Не се фокусирайте върху обстоятелствата си. Фокусирайте се върху правилните вярвания, които ще ви помогнат да изградите своя успех.
Джон Гордън
Успехът винаги е по-малко смешен от провала.
Джон Ронсън
Кармата е основната причина за успех и неуспех във всеки аспект от живота.
Джъ Ган Ша
Когато бях тийнейджър, баща ми оказваше голям натиск върху мен, за да постигна успех и наистина бих се преборил с неща като загуба на състезания по бойни изкуства.
Долф Лундгрен
Щастието не винаги е чрез успеха. По същия начин постоянният стремеж към успех е сигурно нещастие. Но трябва да намерим баланса. Моите собствени мисли са, че родителството е много лично. И всички ние изпитваме огромна несигурност относно родителството. Какво ще мислят за нас след 20 години?
Ейми Чуа
Тайната на успеха ми е в това, че нито една не жена ме е ревнувала.
Елза Максуел
Индивидуализмът, в наши дни, също се явява една от основите на успеха.
Алишер Усманов
Гледам къде съм днес и осъзнавам, че повечето от моите успехи се дължат на наставниците, които съм имал в живота си.
Кендрик Ламар
Някои художници твърдят, че похвалите са без значение при измерването на успеха на изкуството, но мисля, че е доста уместно. Освен това ме кара да се чувствам страхотно.
Крис ван Алсбърг
Когато мисля за паралели между себе си и олимпиец, вярвам, че успехът в света на бизнеса се подкрепя от много подобни принципи на постоянство и упорита работа.
Лакшми Митал
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
44
Следваща