Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 17
Успехът в живота е да станете това, което искате да бъдете.
Уолъс Д. Уотлъс
Успешното управление на теглото наистина означава постоянна промяна в начина на живот - и успехът на тази сцена предоставя на този човек чудесна възможност да моделира това поведение за приятели и семейство.
Франсис Колинс
Разрешете ми да ви издам една тайна за успеха на моите начинания; самия аз мисля да ви дам един добър съвет: изгаряйте мостовете след себе си. Тогава няма да губите време да се оглеждате назад, а ще гледате само напред.
Фритьоф Нансен
Истинският успех е успех със себе си. Не е в това да имаш неща, а в това да владееш, да имаш победа над себе си.
Ануар Садат
Успеха е съвкупност на малки усилия повтаряни ден за ден.
Хамес Родригес
Най-успешните ръководители често са мъже, които са изградили свои собствени компании. По ирония на съдбата самият им успех често носи на тях и членовете на техните семейства лични проблеми с интензивност, рядко срещана от професионалните мениджъри. И тези проблеми правят семейните фирми вероятно най-трудните за работа.
Хари Левинсън
Духовният успех зависи от вашата проводимост. Няма духовна проводимост, няма напредък!
Мастър Чоа Кок Сюи
Само много малък процент от творческото мислене в крайна сметка се свързва с по-широка аудитория и дори тогава всеки успех е доста непредсказуем.
Шон Тан
Истината е, че относителният доход не е пряко свързан с щастието. Данните от безпартийно социално проучване ясно показват, че големият двигател на щастието е спечеленият успех: вярата на човек, че е създал стойност в живота си или в живота на другите.
Артър К. Брукс
Негативната страна на американската мечта идва, когато хората преследват успеха на всяка цена, което от своя страна унищожава визията и мечтата.
Азар Нафизи
Успехът на дявола зависи от невежеството на хората.
Бени Хин
Америка е място, където можете да успеете, без значение кой сте. Аз съм доказателство за това. Но трябва да работите много усърдно и да сте готови да търпите болка. Трябва да си поставите цел и да спечелите на пазара, независимо от температурата на въздуха. Трябва да платите цената за успех.
Бил О'Райли
Успехът оставя улики и ако посеете едни и същи семена, ще получите същите награди.
Брад Тор
Отнасяйте се към всички, с които се сблъсквате, така, сякаш успехът на вашия духовен живот зависи от качеството на вашите взаимодействия с тях.
Бхакти Тиртха Свами
Отнасяйте се към всеки човек с бхакти и грижа, сякаш успехът или провалът на вашия собствен духовен живот зависи от това. Не се притеснявайте как се отнасят с вас. Начинът, по който се отнасяте към хората, е същият, по който се отнасяте към Гуру и Кришна.
Бхакти Тиртха Свами
Липсата на успех не означава загуба на смисъл.
Виктор Франкъл
Вижте какво мислите сега, това ще стане вашето бъдеще. Мислете за добри неща, любов, успех, късмет, изобилие и радост. И се наслаждавайте в бъдеще.
Виталий Гиберт
През целия си живот тя правеше собствените си грешки и собствените си успехи, като обикновено опитваше онова, което другите казваха, че не може да направи.
Вонда Макинтайър
Понякога една технология е толкова вдъхновяваща, че въображението бяга с нея - често далеч, далеч от реалността. Роботите са такива. В началото на роботиката бяха дадени много големи и в крайна сметка неизпълнени обещания, базирани на предварителни успехи.
Даниел Х. Уилсън
Страстният живот е в душата на успеха.
Даниъл Г. Еймън
Зарядът ще промени живота ви. Нашите мозъци са здраво свързани, за да отговорят на конкретни човешки двигатели, а научаването да използваме и активираме тези двигатели е тайната на успеха и щастието. Това е умна и красиво написана книга и тя ще наелектризира живота ви. Вземете тази книга!
Даниъл Г. Еймън
По същество оптимистичният стил включва вземане на кредит за успехи, но малко вина за провалите.
Даниел Канеман
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
44
Следваща