Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 16
Успехът за мен се заключава в това, да се създаде нещо, с което действително можеш да се гордееш.
Ричард Брансън
Първото нещо, на което трябва да внимавате след първия си голям успех, са наркотиците и сценариите.
Ричард Прайс
Колко меланхолично нещо е успехът. Докато провалът вдъхновява човека, постижението чете тъжния прозаичен урок, че цялата ни слава "са сенки, а не съществени неща". Наистина е казал говорещият, "разочарованието е солта на живота" - лечебна горчивина, която укрепва ума за ново усилие и дава двойна стойност на наградата.
Ричард Франсис Бъртън
Спестяването при пенсиониране е вероятно най-големият успех на икономистите в поведението. Това е прототипичен поведенчески-икономически проблем, защото спестяването за пенсиониране е когнитивно трудно - да се разбере колко да се спести - и се изисква самоконтрол.
Ричард Талер
Само тези които не се боят от големи неуспехи, могат да постигнат голям успех.
Робърт Кенеди
Вашите академични или професионални успехи нямат никакво практическо отношение към финансовият успех.
Робърт Кийосаки
Успехът във войната и запазването на социалната рамка на страната като цел е най-малкото равна по значение на благосъстоянието на хората.
Саймън Кузнец
Величието не се ражда от един успех. Величието се ражда от постоянството през безбройните неуспешни опити, които предшестваха.
Саймън Синек
Високите очаквания са ключа към успеха.
Сам Уолтън
Успехът не означава нищо, ако няма с кого да го разделиш; ти просто можеш да останеш сам.
Селена Гомес
НИКОГА не се изненадвайте от собствения си успех!
Стив Мараболи
Липсата на яснота може да постави спирачките при всяко пътуване към успеха.
Стив Мараболи
Ключът към успеха е да повишите собствената си енергия; когато го направите, хората естествено ще бъдат привлечени от вас. И когато се появят, таксувайте ги!
Стюарт Уайлд
Чувствам, че по-голямата част от успеха ми идва от това, че съм добър редактор, а не от страхотен писател.
Такър Макс
Усещането за успех е вътрешно, а не външно.
Тамара Тейлър
От оценяването на изпита до здравното образование през професионалното обучение до демократичното участие, пътищата към себереализация и успех в света често са плашещи и неясни: пътуванията само привилегированите се чувстват уверени, тръгвайки по тях.
Том Чатфийлд
Заветна кауза и генерал, който вдъхва увереност от предишния успех, са мощно средство за наелектризиране на армия.
Антоан-Анри Жомини
Откъсвам се от всички конвенции, които не водят до земния ми успех и щастие.
Антон Шандор Ла Вей
Искате ли да успеете? След това, удвоете процента на неуспех. Успехът е от другата страна на провала.
Томас Дж. Уотсън
Нашият успех не трябва да бъде случайно събитие, а резултат от съзнателни действия.
Тони Джери
Ако успехът рядко се наблюдава и се постига бавно, всеки знае колко бързо и лесно се случва разоряването.
Уилям Мейкпийс Такъри
Истинската тайна на успеха е ентусиазмът. Да, повече от ентусиазъм, бих казал вълнение. Обичам да виждам мъже да се вълнуват. Когато се развълнуват, те правят успех в живота си.
Уолтър Крайслер
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
44
Следваща