Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 15
Успехът на делото, извършено с общите усилия на много хора, винаги се приписва на един: нито тълпата, нито историята обичат колективни или анонимни трудове.
Етиен Рей
Отначало мечтаят за слава, после се надяват само на успех, а накрая се задоволяват и с похвалите на роднините.
Етиен Рей
Успехът е да постигнеш това, което искаш; щастието е да искаш това, което постигаш.
Ингрид Бергман
За да се постигне пълен успех, трябва към красотата на стила да се прибавят и забележителни идеи. Без това литературното произведение не може да издържи изпитанието на времето.
Клод Адриан Хелвеций
Човек, който отблъсква хората с поведението си, няма никакъв шанс за успех.
Наполеон Хил
Всеки неуспех носи в себе си зародиша на големия успех.
Наполеон Хил
Посрещайте всяка утрин с усмивка. Погледнете към новия ден като към специален дар от Създателя, още една златна възможност да завършите онова, което не можахте да сторите вчера. Творете себе си. Нека първият час от сутринта ви да зададе ритъма на успеха и позитивните действия, който със сигурност ще отекне в целия ви ден. Днешният ден никога няма да се случи отново. Не го пропилявайте с лош старт или дори с никакъв. Не сте родени да губите.
Ог Мандино
Тази вечер ще се помоля за вас, но да си призная, не разчитам на особен успех.
Сидни Смит
Успешният редактор е този, който непрекъснато намира нови автори, подхранва техните таланти и ги публикува с критичен и финансов успех.
А. Скот Бърг
Така човек от всички създания е повече от създание, той е и създател. Човек сам може да ръководи своя механизъм за успех чрез използване на въображение или способност за изобразяване.
Максуел Малц
Когато предприемачите говорят за своя успех, те рядко говорят за късмет. Мисля, че това е така, защото повечето от тях смятат, че концепцията очернява упоритата работа и интелигентното мислене, които влагат в своите проекти. Но късметът е огромна част от всеки успешен бизнес.
Марк Рандолф
Успехът се ражда от арогантност, но величието идва от смирението.
Марко Пиер Уайт
Ние винаги анализираме своите поражения много по-подробно, отколкото своите успехи.
Матю Макконъхи
Силно амбициозният човек, въпреки всичките си успехи, винаги остава недоволен, по същия начин, както алчното бебе никога не е удовлетворено.
Мелани Клайн
Даже най-малките достижения проправят път към големите успехи.
Мери Кей Аш
Успехът е приятен и има смисъл само тогава, когато ти усещаш, че той е твоят собствен.
Мишел Обама
Успехът не се измерва с това, което правите, в сравнение с това, което правят другите, той се измерва с това, което правите със способността, която Бог ви е дал.
Ники Гамбъл
Вашият краен успех ще се определи от това, колко много сте в състояние да изпълнявате мечтата си през всички изпитания.
Орисон Сует Марден
Считам потомството за вулгарно като успех. Не вярвам на потомството. Не мисля, че това, което е добро, непременно се признава в дългосрочен план. Изчезнаха твърде много добри писатели.
Питър Бискинд
Провалът е труден, но успехът е много по-опасен. Ако сте успешни в грешното нещо, комбинацията от похвала, пари и възможности може да ви заключи завинаги.
По Бронсън
Не мисля, че съм имал голям успех в прогнозирането на политиката или социалните промени, нито наистина съм се опитвал.
Пол Кругман
Успехът е прогресивно реализиране на предварително определени, полезни лични цели.
Пол Майер
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
44
Следваща