Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 14
Успехът покрива много грешки, но много доблестни действия пропадат в случай на поражение.
Хорацио Нелсън
Тайната на успеха е настойчивост в достигане на целите.
Бенджамин Дизраели
Успехът ми в бизнеса се дължи предимно на способността ми да се съсредоточа върху обещаващи цели, не се поддавам на изкушението да решавам краткосрочни задачи.
Бил Гейтс
Множество малки успехи не са гаранция за голяма победа.
Вилхелм Швебел
Знаете ли вие отличителната черта на посредствеността? Негодуване за успехът на някой друг.
Айн Ранд
Този, който е решил да постигне успех в политиката, трябва да държи съвестта си под строг контрол.
Дейвид Лойд Джордж
Винаги са ми говорили, че аз съм обичайно момиче. До колкото помня, аз исках да докажа, че и обичайните момичета също могат да достигнат успех.
Деми Мур
Не успеха, а усилието заслужава награда.
Джон Ръскин
Дълго време аз бях беден, така че сега изпитвам чувство за вина от собственото ми богатство, което дойде при мен заедно с успеха. Много ми е трудно да се примиря с мисълта, че във времето, когато аз строя едно от най-добрите казина в света, много деца умират от глас.
Джордж Клуни
Всеки успех провокира нови желания.
Александър Флеминг
Без един лидер, който има чар - дори негативен - успехът няма да дойде.
Елтън Джон
В литературния свят прощават всеки успех, освен финансовия.
Етиен Рей
Аз съм абсолютно лишен от суета. Няма нищо по-глупаво от успеха. Не можете да бягате 100 метра за 9,9 секунди при всяко бягане.
Жерар Депардийо
За да добиете успех при жените, кажете им, че сте импотентен. Тя няма да се забави да провери.
Кари Грант
Ако мислите, че научният метод винаги води до успех, жестоко грешите. Не съществува царски път към успеха.
Карл Попър
Стратегическите грешки не могат да бъдат компенсирани от тактически успехи.
Карл фон Клаузевиц
Ако искате да удвоите процента си на успех, утройте процента на неуспеха си.
Кори Доктороу
Успехът ми не ме обърква, защото дойде в резултат и не падна от небето.
Мадона
Моята лична рецепта за успех е: "Прави каквото обичаш да правиш, без да гледаш часовника."
Ан Ландърс
Успехът не те спохожда като някаква спонтанна експлозия. Ти сам трябва да запалиш огъня на успеха в себе си.
Арнълд Хенри Гласоу
Успехът, вместо да даде свобода на избор, се превръща в начин на живот. Няма нито една страна, в която да съм бил, където хората, когато влезете в стаята и седнете с тях да не ви питат: "А сега какво правите?"
Артър Милър
Успех за някои хора е да станат добре известни; за други - никога да не бъдат известни.
Ашли Брилиант
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
44
Следваща