Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 13
Тайната [на моя успех] се състои в три думи: работа, приключване, публикуване.
Майкъл Фарадей
Практиката ми като учен е атеистична. Това ще рече, че когато подхващам един експеримент, предполагам, че нито Бог, нито ангел или дявол няма да се намеси в хода му; и това предположение се оправдава от целия успех, който съм постигнал в професионалната си кариера. Поради което бих бил интелектуално нечестен, ако не бях атеистичен в светските си дела.
Джон Холдейн
Всичко, което имам, моята кариера, успеха ми, семейството ми, го дължа на Америка.
Арнолд Шварценегер
Успехът, който съм постигнал в културизма, игралните филми и бизнеса не биха били възможни без щедростта на американския народ и свободата тука да преследваш мечтите си.
Арнолд Шварценегер
Успехът е 99% провал.
Хенри Форд
Достигнали сте върха на успеха веднага щом престанете да се интересувате от пари, комплименти и слава.
Томас Улф
Имах приятел, който работеше в болница. Той ми разказваше, че в последните си мигове хората не говорят за своя успех, за наградите си, за книгите, които са написали, или за това какво са постигнали. Говорят само за любовта си и за съжаленията, които носят в душите си. Мисля, че това казва всичко.
Брад Пит
Всички велики цивилизации, в своите ранни фази, се дължат на успехи във война.
Кенет Кларк
Голям социален успех е едно красиво момиче да си изиграе картите така, сякаш е най-обикновена.
Франсис Скот Фицджералд
Парите няма да създадат успех, но свободата да ги печелиш ще го направи.
Нелсън Мандела
По-добре временен неуспех, отколкото временен успех.
Питагор
Успехът намира приятели.
Плавт
Мисля, че много често, когато мислим, че се стремим към най-доброто за нашите деца, това, което всъщност правим, се опитва да ги позиционира за конкурентни успехи в интензивно управляван вид общество. Не съм сигурен, че това винаги води до добрия живот или до щастието.
Майкъл Сандел
Успеха не променя хората, а само ги разобличава.
Макс Фриш
Днес ти можеш да станеш знаменит за 10 минути. Нови звезди се появяват всеки ден - така бързо, че аз даже не успявам да ги запомня. Но винаги съм считал, че истинският успех е този, към който е нужно да се върви много дълго време.
Мат Деймън
За да крадете с успех е нужно да притежавате само ловкост и алчност. Алчността е особено необходима, понеже за малка кражба може да се попадне под съд.
Михаил Евграфович Салтиков-Шчедрин
Успехът идва при тези, които мислят по отношение на успеха. Поражението придружава онези, които допускат мислене по отношение на поражение.
Наполеон Хил
Обичани сте само за това, че сте това, което сте, само за съществуването. Не е нужно да правите нищо, за да го спечелите. Вашите недостатъци, липсата на самочувствие, физическо съвършенство или социален и икономически успех - нищо от това няма значение. Никой не може да ви отнеме тази любов и тя винаги ще бъде тук.
Рам Дас
Рано или късно идва криза в делата ни и как ще се справим с нея определя бъдещото ни щастие и успех. От началото на времето всяка форма на живот е била призована да посрещне такава криза.
Робърт Колиър
Сега разбрах, защо блондинките се ползват от голям успех. Те по-лесно се виждат в тъмното.
Робърт Орбън
Щастието и успеха са вътре в нас.
Томас Ман
Успехът е малко повече от химическо съединение на човека с момент.
Филип Гедала
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
44
Следваща