Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Успех" - страница 12
Успехът е резултат от съвършенство, упорита работа, учене от неуспех, лоялност и постоянство.
Колин Пауъл
Успехът не е гарантиран, но Америка е решителна: това е най-добрият шанс за мир, който вероятно ще видим за няколко години напред - и ние действаме, за да помогнем на израелците и палестинците да се възползват от този шанс.
Кондолиза Райс
Моят успех не е резултат от арогантност - това е резултат от вяра.
Конър Макгрегър
Екип номер 7 - чест и отговорност. Надявам се, че това ще ми донесе успех.
Кристиано Роналдо
Винаги оставайте оптимисти. Трябва да сте професионалисти и да работите по начина, по който можете. Трудната работа е ключът към успеха.
Кристиано Роналдо
Филмите, които направих рано, може да не са страхотни, но всички бяха с търговски успех.
Кристина Ричи
Колкото по-малко знаете за актьора, толкова по-леко вярвате в този персонаж, който той играе, ето това е една от формулите на успеха.
Крисчън Бейл
Когато не сте загрижени за успеха, можете да работите в пълна свобода.
Лари Дейвид
Никога не можете да се чувствате комфортно с успеха си, трябва да сте параноичен, че ще го загубите.
Луис В. Герстнер
Ако всичко, което се опитвате да направите, е по същество същото като вашите съперници, тогава е малко вероятно да постигнете голям успех.
Майкъл Портър
Това, което ми харесва в Холивуд е, че тук човек може да постигне успех, знаейки само две думи на английски: "безподобно" и "отвратително".
Вики Баум
Добрите лидери карат хората да се чувстват, че са в сърцето на нещата, а не в периферията. Всеки смята, че допринася за успеха на организацията. И когато това се случи, хората се чувстват важни и това дава смисъл на тяхната работа.
Уорън Бенис
Истинският успех в работата може да се открие в постижения, сравними по-скоро с тези на художник или учен, на изобретател или държавник. И радостите, търсени в професионалната работа трябва да бъдат подобно на техните радости, а не само примитивното удовлетворение от придобиването на пари, упражняването на власт или в повърхностното удоволствие от победата.
Луис Брандайс
Има хора, които винаги вървят в първите редове; в случай на успех се обявяват за вождове; в случаи на поражение – твърдят, че са ги тикали напред като заложници.
Веслав Брудзински
Няма такова нещо като постоянен успех в рекламирането.
Лео Бърнет
Успехът не е нещо, с което е обвит ума ми. Ако хората отиват на тези филми, тогава те са голям успех. Ако не, това е много шум за нищо.
Мат Деймън
Преживял съм всички трудности, които съпътстват успеха.
Лари Елисън
Мнозина считат, че половинчатите усилия могат да донесат успех. Късият скок се прави по-лесно от дългия, обаче никой няма да форсира широка река на два етапа.
Карл фон Клаузевиц
Постигнах успех много млад и това беше най-главното, защото бях толкова ентусиазиран и работих толкова много за него.
Франсис Форд Копола
Господ ни е дал два края - върху единия седим, а с другия мислим. Успехът зависи от това, кой от тях използваме по-често.
Ан Ландърс
Неочакваното не може да гарантира успех, но гарантира най-голям шанс за успех.
Базил Лидъл Харт
Всеки войник, преди да тръгне на сражение, трябва да знае как неговата малка битка се вписва в цялостната картина и как успехът на неговото усилие ще повлияе на битката като цяло.
Бърнард Монтгомъри
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
44
Следваща