Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минало" - страница 26
Когато миналото ни е научило, че имаме повече вътре в нас, отколкото някога сме използвали, молитвата ни е вик към божественото да дойде при нас и да ни изпълни със своята сила.
Рудолф Щайнер
Критикът трябва да направи повече от това, което книжните критици и изкуствоведите са правили в миналото. Което ви дава контекст за разбиране на ресторанта, дава ви по-добър начин да го оцените, дава ви инструментите да влезете там и да бъдете по-информиран вечерящ, който може да извлече повече удоволствие от изживяването.
Рут Райшил
Той беше затворник от миналото, окован от сенки!
Рьоне Баржавел
Дори ще успея да го освободя от силата на гравитацията, която я привлича към бъдещето и да я накарам да се върне в миналото.
Рьоне Баржавел
Представянето на бъдещето може да е по-важно от анализирането на миналото.
С. К. Прахалад
Може би всеки от нас е получил само определено количество любов - достатъчно само за една първа среща - случайна тромавост. Когато си тръгне, за да намери други, трудностите започват, защото сме изправени пред нашата човечност, нашето минало, самото ни същество.
Саймън ван Буй
Настоящето расте в границите на миналото.
Саймън ван Буй
Миналото може да помрачи настоящето.
Саймън Монтефиоре
Всяка книга променя писането ми, защото винаги се опитвам да направя нещо, което не съм правил преди. Опитвам се да правя това, което ми е трудно, това, което не съм правил в миналото.
Сандра Сиснерос
Човек има нужда от настояще, за да не мисли за миналото.
Сантяго Ронкалиоло
Без значение колко време е минало, случилото все още влияе на нас и света, в който живеем. Забравете за миналото и няма да разберете бъдещето. Всичко е взаимосвързано!
Сара Десен
Но това не означава, че миналото трябва да се повтори. Трябва да вярваме, че можем да променим бъдещето. Иначе какъв е смисълът на нещо?
Сара Холанд
Постигнахме големи успехи, но нашето бъдеще не зависи от миналите ни успехи. Ще става въпрос за това дали ще измислим неща, които наистина ще движат нашето бъдеще.
Сатя Надела
В миналото имаше хардуер, софтуер и платформи, върху които имаше приложения. Сега те се смесват. Всичко това ще бъде нарушено от преминаването към облака.
Сатя Надела
Той никога не се ражда, никога не умира, без начало и край, вечен и безкраен. През всички времена, минало, настояще и бъдеще, Той остава същият. Произходът и разпадането на Вселената е изцяло в него. Нищо не съществува без неговото съществуване. Той е всичко.
Свами Рама
Достатъчно възрастен съм, за да знам, че минаването на времето е просто трик, удобство. Всичко винаги е там, все още се развива, все още се случва. Миналото, настоящето и бъдещето, вечно в крака, като четки, гребени и панделки в дамска чанта.
Себастиан Бари
Който вдигна брадвата над главата на миналото, той ще отреже бъдещето.
Сергей Алексеев
След едно от представленията в САЩ минало с огромен успех: - Как те смеят да аплодират! Аз наистина знам, че танцувах лошо. Ако публиката не умее да различи добро от лошо, то защо тогава да предявявам към себе си високи изисквания?!
Анна Павлова
Машината на времето очевидно е един от тези синоними. Можете да мислите за миналото, да живеете в настоящето, да мечтаете за бъдещето, можете отделно, а и можете заедно, по едно и също време.
Сергей Павлов
Хипотетичното минало перфектно време, времето на пропуснатите шансове.
Селест Инг
Моето минало определя това, което се явявам.
Симон Елкелес
Определящият фактор за моето съществуване вече не е моето минало.
Синклер Фъргюсън
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
45
Следваща