Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минало" - страница 20
Тялото на човека е имало различна форма в миналото от тази на настоящето и от тази, която ще има в бъдеще. По време на инволюцията тя е била приблизително сферична, както все още е по време на пренаталния живот, тъй като вътрематочното развитие е рекапитулация на минали етапи на еволюция.
Макс Хайндел
Вече не е страшно, когато всичко е минало благополучно.
Максуд Ибрахимбеков
Живейте в настоящето. Миналото го няма; бъдещето е неизвестно - но настоящето е реално, а вашите възможности са сега.
Максуел Малц
В момента, в който променим мнението си и спрем да даваме власт на миналото, миналото със своите грешки губи власт над нас.
Максуел Малц
Най-нещастният от смъртните е този човек, който настоява да преживее миналото отново и отново във въображението си - непрекъснато критикува себе си за минали грешки - непрекъснато се осъжда за минали грехове.
Максуел Малц
Игнорирайте минали неуспехи и продължете напред.
Максуел Малц
Хамас и Хизбула действат в рамките на геополитическите норми. С тях може да се преговаря и аргументира. ИДИЛ е съвсем различно животно - религиозен култ с порядък по-екстремен дори от най-екстремните ислямски групи от миналото.
Малкълм Нанс
Привързаността към миналото и страховете относно бъдещето не само управляват начина, по който избирате нещата, които притежавате, но също така представляват критериите, по които правите избор във всеки аспект от живота си, включително отношенията с хората и работата ви.
Мари Кондо
Процесът на изправяне и избор на нашите притежания може да бъде доста болезнен. Принуждава ни да се изправим срещу нашите несъвършенства и неадекватности и глупавите избори, които сме направили в миналото.
Мари Кондо
Да простим на миналото и кои сме били тогава. Нека да прегърнем настоящето и това, което сме способни да станем. Нека се отдадем на бъдещето и да гледаме как се разгръщат чудеса.
Мариам Уилямсън
Покажете ми човек, който няма минало и ще ви покажа скучно копеле.
Мариан Кийс
Миналите лидери избраха дерегулирана глобализация. Те казаха, че ще бъде щастливо; оказа се жестоко.
Марин Льо Пен
Понякога изглежда, че миналото може да се обича само, знаейки със сигурност, че никога няма да се върне.
Мария Степанова
Как горяха онези огньове, които вече ги няма, как времето се влоши, как сянката на чайката изчезна безследно. Беше ли краят на сезон, краят на живота? Толкова ли отдавна е било, че изглежда, че никога не е било? Какво е това в нас, което живее в миналото и копнее за бъдещето, или живее в бъдещето и копнее за миналото?
Марк Странд
Едно е ясно: животът ни изпраща напред с нещо неразрешено от миналото.
Марк Уолин
Беше странно да се върнем в миналото и да го намеря правилно. Ако беше станало това, ако беше станало това, всичко имаше смисъл.
Марко Мисироли
Всеки път, когато се потопите в миналото, губите време.
Марлена де Бласи
Старите хора не живеят толкова зле, както обикновено се смята. През цялото време си спомнят миналото време и спомените им са като вино: колкото по-зряло, толкова по-добре.
Марсел Еме
Всички тези марки и компании знаят, че за повечето от нас миналото винаги е по-добро от настоящето - просто защото сме програмирани да го правим. Това е един от най-хитрите трикове, които нашите собствени мозъци са измислили.
Мартин Линдстрьом
Ако погледнете миналото си и сте депресирани, това означава, че слушате дявола.
Мартин Лойд-Джоунс
Приятният живот: живот, който успешно преследва положителните емоции за настоящето, миналото и бъдещето.
Мартин Селигман
Притеснява ме времето като цяло и нашето тристранно разделение на времето на минало, настояще и бъдеще. Мисля, че знам какво е миналото и мисля, че знам какво е бъдещето, но наистина не ми е удобно с понятието за настояще.
Мартин Селигман
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
45
Следваща