Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минало" - страница 13
Архитектурата се измерва спрямо миналото; изграждате в настоящето и се опитвате да си представите бъдещето.
Ричард Роджърс
Да отричаш миналото е също толкова абсурдно, както и да планираш бъдещето.
Роман Полански
По-забавно е да мислиш за бъдещето, отколкото да се спираш на миналото.
Сара Шепард
Не размишлявайте върху миналите си грешки и провали, тъй като това само ще изпълни ума ви със скръб, съжаление и депресия. Не ги повтаряйте в бъдеще.
Свами Шивананда
Миналото няма атоми.
Сеес Нотебоом
Истинското настояще е неуловимо движение напред от миналото, което поглъща бъдещето. Всъщност всички усещания са памет.
Анри Бергсон
Сега пикът на миналото на лятото, небето е облачно и любовта, за която се заклехме, ще продължи векове, изглежда измама.
Сесил Дей Луис
Винаги съм се интересувал от минали животи, защото те са белег за това, което ни създава.
Силвия Браун
Необходимо е понякога да се огледаме назад, миналото ни учи да ценим нашето бъдеще.
Симон Елкелес
Онези, които не могат да си спомнят миналото, са осъдени да го изчислят.
Стивън Пинкър
Може да нямаме бъдеще, но не можете да отречете, че имаме минало.
Сюзан Бет Пфефър
Мисля за миналото и бъдещето, както и за настоящето, за да определя къде съм и продължавам, докато мисля за тези неща.
Тадао Андо
Миналото, което се пази в паметта е част от настоящето.
Тадеуш Котарбински
Всяко движение на пазара е резултат от естествен закон и от Причина, която съществува много преди да се случи Ефектът и може да бъде определена години по-рано. Бъдещето е само повторение на миналото, както ясно казва Библията.
У. Д. Ган
Нашето минало е влязло в историята.
Уилям Маккинли
Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече живееш в миналото.
Уолтър Мозли
Е, за мен миналите ми постижения не бяха луди. Те изискваха много умения и внимателно планиране.
Феликс Баумгартнер
Мисля, че отношението ми към миналото е много традиционно. Не можете да игнорирате историята; не можеш да го избягаш, дори и да искаш. Можете също така да знаете откъде идвате, а може и да знаете, че всичко е направено под някакъв модел или форма.
Франк Гери
В миналото човекът е бил първи; в бъдеще системата трябва да бъде на първо място.
Фредерик Тейлър
Миналото е коренът на настоящето. Ти си длъжен да знаеш миналото, понеже то се явява основа на настоящето.
Хосе Марти
Хората, които не желаят да се смирят с нашето минало, не могат да станат част от нашият живот.
Чарлз де Линт
Този който не помни своето минало, е обречен да го повтаря отново и отново.
Чък Паланюк
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
45
Следваща