Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 9
Болката е единственото на света, което няма край.
Ървинг Стоун
В края на краищата, ние не избираме нашите приятели: те ни избират. Или скъсвайте с тях или ги приемайте такива, каквито са.
Артуро Перес-Реверте
Нещо повече, войната се е превърнала в нещо, което е потенциално толкова ужасно и разрушително, че е трябвало да бъде общата цел на държавниците да сложат край завинаги.
Артър Хендерсън
Какво дойде за тях? Не смъртта. Само краят на живота.
Арундати Рой
Тя беше приятелката, която Бог ти дава млада, така че ще знаеш, че ще загубиш до края на живота си.
Юнот Диаз
В края на краищата успехът обича да има свидетели, но провалът не може да съществува без тях.
Юнот Диаз
Ужасен край е все пак по-добре, отколкото ужас без край.
Бернхард Шлинк
Уотъргейт предлага примерно изследване на взаимодействието и правомощията на всеки от клоновете на правителството. Това също е морална игра с тъжен и драматичен край.
Боб Удуърд
Изглежда, че историята на Уотъргейт от началото до края може да се използва като буквар за американската политическа система.
Боб Удуърд
Бог иска да знаем, че животът е поредица от началото, а не от края. Точно както дипломирането не е прекратяване, а започване. Създаването е непрекъснат процес и когато създадем съвършен свят, в който любовта и състраданието се споделят от всички, страданието ще престане.
Бърни С. Сийгъл
Трябва да позволим всеки ден от живота ни да представлява здравословно затваряне сега! Когато живеем за любов, това е най-естествено, защото всички наши асоциации ще бъдат качествени асоциации, в които споделяме нашето състрадание, решителност и осъзнавания и получаваме същото от другите. Това е технологията за това как да празнуваме живота сега и да живеем с подходяща подготовка и откъсване, така че да овладеем науката за умиране преди смъртта, така че да се свържем с би трябвало и неговия дом - духовния свят. В края на краищата смъртта е да премахне всичко фалшиво и второстепенно. Аз съм този нисък просяк, който отчаяно се опитва да умре, преди да умре.
Бхакти Тиртха Свами
Мислех, че всичко е безсмъртно. И пях песни. Сега аз знам, че всичко има край. И песента спря.
Василий Розанов
Не исках да отглеждам генетично компрометирано дете. Не исках децата ми да се налага да се борят с масовото отклоняване на вниманието на родителите и последиците от принудата да се грижат за брат си след смъртта ми. Исках генетично перфектно бебе и тъй като това беше нещо, което можех да контролирам, избрах да сложа край на живота му.
Айлет Уолдман
Амин не е краят на молитва, а просто ни подготвя да отидем на следващото ниво.
Гари Бюси
Хората мислят, че съм масон, а аз не съм. Хората смятат, че вярвам, че краят на света идва на 21 декември 2012 г., а аз не го правя.
Греъм Хенкок
Историците все още често смятат, че краят на войната не означава нищо повече за Германия освен загубени територии, загубено участие в колонизация и загубени активи за държавата и отделните хора. Те често пренебрегват най-сериозната загуба, която Германия претърпя.
Густав Щреземан
Светлината която виждаш в края на тунела е светлината на насрещно движещ се влак.
Дейвид Лий Рот
Бих направил запис на Уайт Страйпс точно сега. Бих бил в Белите ивици до края на живота си. Тази група е най-предизвикателното, важно, изпълняващо нещо, което някога ми се е случвало. Иска ми се да беше все още тук. Това е нещо, което наистина много ми липсва.
Джак Уайт
Връщам се към проблеми, които не мога да реша, не защото съм идиот, а защото истинските проблеми не могат да бъдат решени. Вселената се разширява. Колкото повече виждаме, толкова повече откриваме, че има какво да видим. Винаги ново начало, различен край.
Джанет Уинтерсън
Технологиите се развиват, и сега не е проблем да намерите човек в другият край на света. Все повече време ние общуваме в интернет, твърдейки че създаваме контакти. Но самото общуване се превръща в илюзия. Ето какво е опасно.
Джеймс Макавой
В края на филма всички ние имаме това споделено изкупление.
Джеф Голдблум
В края на краищата стая е място, където се криеш от вълците. Това е всичко, което има всяка стая.
Джийн Рис
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
46
Следваща