Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 5
Това, което няма край, няма и ценност.
Ерве Базен
Краят на всяка добра музика въздейства на душата.
Клаудио Монтеверди
Неразумният бърза да сложи край на живота си. Оцелява само непоколебимата душа.
Кристин дьо Пизан
Хората си мислят, че в края на деня мъжът е единствената награда. Всъщност изпълнената работа е по-добрата награда за мен.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Има само една добродетел – справедливостта, едно задължение – да бъдете щастливи, един извод – да не преувеличавате ценността на живота и да не се боите от края.
Дени Дидро
Всяка граница е начало, както и край.
Джордж Елиът
...В края на краищата ... пътят трябва да води към целия свят.
Джак Керуак
Отживяването никога не означава край на нещо – това е просто начало.
Маршал Маклуън
Имам достатъчно пари, които да ми стигнат до края на живота..., освен ако не купя нещо.
Джеки Мейсън
Голямата душа никога не е самотна. Колкото и съдбата да й отнема приятелите, тя в края на краищата винаги си ги създава.
Ромен Ролан
Има основания за предпазлив оптимизъм, че ние вече може би сме близо до края на търсенето на основните закони на природата.
Стивън Хокинг
Лошо начало - лош край.
Теренций
Тъкмо разочароващите истории, тези без истински край и следователно без истински смисъл, са много по-близки до живота.
Макс Фриш
Прелестта на пролетта се осъзнава само през зимата, когато, седейки край печката, съчиняваш най-превъзходните майски песни.
Хайнрих Хайне
Актьорството е най-малкият от човешките таланти, и не е най-достойният способ да се прехранваш. В края на краищата Шърли Темпъл можеше да играе едва четиригодишна.
Катрин Хепбърн
Казват, че философите и истинските мъдреци са равнодушни. Не е вярно – равнодушието е паралич за душата, преждевременен край.
Антон Чехов
Казват, че в края на краищата истината ще възтържествува – но това не е истина.
Антон Чехов
Човек се оценява изцяло от действията му през целия му живот, от началото до края. Недейте да вземате част от моя живот или песен от моята музика и да казвате, че това съм аз...
Тупак Шакур
Всички истории имат начало, среда и край, а ако са добри, краят също е начало.
Джеймс Клавел
Животът, разбра той, много приличаше на песен. В началото има мистерия, в края – потвърждение, но средата, където са събрани всички емоции, си струва най-много.
Никълъс Спаркс
Всеки автомобил ще ти стигне до края на живота, ако го караш достатъчно смело.
Михаил Жванецки
Смъртта за това е поставена в края на живота, за да е по-удобно да се приготвим за нея.
Козма Прутков
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
46
Следваща