Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 39
Винаги четете историята до края, дори детето да заспи по средата.
Карл-Йохан Форсен Ерлин
Нека си напишем по-добър край от този.
Карол Марш
Напомням ми, че любовта е вечна и регенерираща. Няма начало или край. Всички неща се променят; нищо не умира. И като вятъра, любовта оставя своите отпечатъци навсякъде.
Каръл Дринкуотър
Много често се казва, че "Междузвездни войни" в края на 70-те години, които са били идеални за културата на Студената война и последиците от Виетнам през 60-те, за да имат оптимистична, обнадеждаваща, анимационна история за пътуването на герой. Мисля, че тези обяснения са лесни за предлагане и почти винаги са погрешни.
Кас Сънстейн
Ако "Междузвездни войни" бяха пуснати в края на 60-те, или края на 80-те, или края на 90-те, съобразени с технологията, тя се вписва невероятно добре.
Кас Сънстейн
Но от края на 70-те години, в началото на революцията в Иран при Хоменей, ние преживяхме политизация на исляма. От самото начало тя имаше основен противник: еманципацията на жените. С повече мъже, които сега идват при нас от тази културна сфера, а някои са допълнително брутални от граждански войни, това е проблем. Не можем просто да го игнорираме.
Алис Шварцер
Обратния билет трябва да струва повече: може, в края на краищата, да не си отидете, но трябва да се върнете.
Алфонс Але
Животът започва в края на вашата зона на комфорт.
Катрин Байби
Защитата на себе си е голямо предизвикателство във враждебната среда на Интернет. Представете си глобална среда, в която безскрупулен човек от другия край на планетата може да изследва вашия компютър за слабости и да ги използва, за да получи достъп до най-чувствителните ви тайни.
Кевин Митник
Смешно е как, когато стигнете до края на ваканцията, половината от вас никога не иска да свърши, а другата половина очаква с нетърпение домашния уют.
Кейт Ебърлин
В края на краищата, свещен дълг на библиотекаря е да свежда книгите до своите истински читатели.
Кейт Мортън
Аз правя отворени окончания нарочно. Очаквам много от читателите си. Искам да вършат голяма част от работата, защото вярвам, че историята е построена от читателя, а не от писателя. Харесва ми да имам отворен край на самостоятелна фантазия, защото позволява продължаваща история да бъде написана в сърцата на читателите.
Кели Барнхил
Последната глава - ето, заради това ние започваме книгата. Всяка повест трябва да завърши. Всички считат, че смъртта е най-тъжният край. Но това не е истина. Ако е така, всички ние сме ходещи трагедии.
Кийра Кас
Краят на който и да е път рядко се вижда в самото начало.
Ким Уилкинс
Качеството му беше, че нямаше количество, не беше измеримо или делимо, защото всичко, което може да бъде измерено и разделено, има начало и край.
Кларис Лиспектор
Няма покой до края. И тогава? В края има и въпросителен знак.
Клаус Ман
Преобладаващ брой икономисти, международни държавни служители и политици твърдят, че фрагментацията на Еврозоната би причинила нова депресия и масово унищожаване на богатството по целия свят. Ще завърши и периодът на икономическа интеграция, който характеризира световната политика след края на Студената война.
Клаус Шваб
Винаги се чувствам тъжна, когато стигна до края на книга.
Клеър Томалин
Цинизмът е такъв път, на който веднъж стъпил на него в живота, трябва да ходиш до край, и да се върнеш е невъзможно.
Крис Удинг
Животът не е книга. Няма гаранция за щастлив край.
Кристин Каст
От края на Студената война система на глобална биполярна стабилност направи път за по-сложен и непредсказуем набор от сили, включително западащи империи и нарастващи сили – състояние на нещата, което приканва да се сравни с Европа от 1914.
Кристофър Кларк
Можете втренчено да изучавате любовта, да изследвате привличането и все пак да не разберете до край. То просто го има.
Лайза Клейпас
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
46
Следваща