Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Край" - страница 38
Човек не може да обича себе си до края, ако не стане обект на осъждане.
Жорж Батай
Чрез любовта се доближаваме до сърцата на нашите братя - в началото, през целия процес и чак до края на живота.
Доминик Пир
Въпросите са прости, отговорите а прости, чувствата са прости до гадене. Хората така отдавна ходят по земята, че те вече не са способни да изпитват нещо ново. Даже края на света няма да даде нищо ново...
Захар Прилепин
В края на краищата човек може да расте по различни начини. Този, който расте навън, има ограничен растеж; този, който расте вътре, понякога може да достигне небето с главата си, защото няма граници за неговото величие.
Збигнев Ненацки
Нямаме смисъл за нашето начало и край.
Иван Бунин
Благодарение на чешко-германското си наследство не мога да се наситя с пикантни храни като яхнии, колбаси, юфка и всичко, което включва топено сирене. Не е голям избор от диетична гледна точка, но в края на дългия ден се чувствам така, сякаш имам право.
Иванка Тръмп
Приех факта, че всичко има начало и край. Всички видове се раждат, развиват и след това отмират. Преминаваме през 6-тото голямо изчезване и големите бозайници вървят първи и, знаете какво - ние сме големи бозайници!
Ивон Шуинар
В края на деня ще отида на час по йога. Казвах, че моята работа е моята йога, защото тя разтяга всичко, разширява и предизвиква всичко, което знаете и разбирате и което сте.
Илейн Пейджълс
Някъде в полетата край Варшава се натъкна на истински философ. Адолф - така се казваше кучето - се оказа истински интелектуалец.
Иля Бояшов
Необходимо е необичайно философски ум, за да се приеме, че в по-голямата схема на нещата всички страдания могат да бъдат без край.
Иън К. Есълмонт
Не можеш да се потопиш сляпо... да не пропуснеш гората за дърветата и да нямаш край на труда си.
Иън Кернер
В края на деня ключът към щастието е поемането на пълна отговорност за вашите реакции към всичките ви преживявания - доброто и хаотичното.
Йехуда Бърт
Очевидно е краят на света. Нашият. Може би има друг свят и той ще бъде спасен.
Йозеф Томан
В края на краищата е разумно да осъзнаваме това, но ако икономическият живот не е процес на непрекъсната вътрешна промяна, бизнес цикълът, какъвто го познаваме, не би съществувал.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Дори в най-натоварената кухня винаги има точка в края на деня, когато се прибирате вкъщи.
Йотам Отоленги
Не можеш без край да си спомняш починалите. Тогава започваш да мислиш, че даже ти си мъртъв.
Кавабата Ясунари
Но в края на краищата това, което се нарича семеен живот, е мрачно тресавище, неизменно поглъщащо злото, което се извършва един от друг от съпрузите.
Кавабата Ясунари
Истинският професионалист продължава борбата до края - дори той да умре на дъската. Великият майстор принася себе си в жертва на изкуството.
Кавабата Ясунари
Вечност няма нито начало, нито край на своето битие.
Камий Фламарион
Животът ми се струваше празен и не знаех как да оцелея до края на деня. Не ме спасиха нито яркото слънце, нито синьото море, нито мисълта, че имам още цял живот пред мен.
Камин Мохамади
В края на краищата, именно жената решава, нужен ли е мъжа или не.
Кандис Бушнел
Може да ви е от полза да си спомните, че в края на деня, колкото и да е умен този вашият мозък там, вашето сърце трябва да се грижи.
Карин Слотър
Предишна
1
...
37
38
(Текуща)
39
...
46
Следваща